Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Maskovaný muž v Praze přepadl benzinku se zbraní v ruce, utekl s prázdnou

Pražští kriminalisté hledají muže, který v Praze 10 přepadl čerpací stanici. Počkal si na čas krátce před zavíračkou a po zaměstnanci chtěl s pistolí v ruce peníze. Ten se ale nedal, vystrčil ho ze dveří a maskovaný lupič raději utekl. Hrozí mu až deset let vězení.

Muž s kuklou na hlavě se k benzince v Černokostelecké ulici vydal v úterý 9. května před desátou večer, tedy chvíli před zavíračkou. Obsluha právě uklízela a vynášela odpad.

„Když se zaměstnanec vracel zpátky a byl u vstupních dveří, nečekaně na něj vyrukoval maskovaný muž, který z bundy vytáhl krátkou střelnou zbraň, natáhl závěr a se slovy naval prachy chtěl natlačit zaměstnance dovnitř stanice,“ popsal na policejním webu mluvčí Jan Rybanský.

Toho se lupič lekl a raději utekl. Zaměstnanec hned vše oznámil policistům, kteří hned okolí prohledali, útočníka ale nenašli. Teď se s prosbou o jeho identifikaci obrací na veřejnost. „Ačkoli je podezřelý maskován, věříme, že podle oblečení nebo stylu chůze by mohl být poznán. Pokud k němu máte jakékoli informace, kontaktujte prosím linku 158,“ uvedl Rybanský.

Za trestný čin loupeže by si muž mohl ve vězení posedět až deset let.


 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, přepadení, čerpací stanice, zbraň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Maskovaný muž v Praze přepadl benzinku se zbraní v ruce, utekl s prázdnou  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.