Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Zfetovaný cizinec přišel​​​​​​​ do hotelu, kde nebydlel. Bouchal hlavou do skla a útočil na strážníka

Pražští strážníci řešili případ cizince, který ve dvě hodiny ráno přišel do hotelu, kde však nebyl ubytovaný. Když strážník dorazil na místo, objevil muže v pátém patře, kde bouchal hlavou do okenního skla. Když si muž strážníka všiml, zaútočil na něj kovovými tyčemi. Cizinec nakonec skončil v rukou státních policistů.

Recepční jednoho z hotelů v Praze 5 se v pátek 17. března kolem druhé hodiny ráno obrátila na tísňovou linku strážníků, kam nahlásila přítomnost nezvaného návštěvníka.

Když strážník dorazil na místo, muž stál u okna v pátém patře a bouchal do něj hlavou. V činnosti pokračoval i přes přítomnost strážníka. „Jakmile zaznamenal jeho přítomnost, začal po něm házet kovové tyče. Strážník použil slzotvorný prostředek a následně ještě pouta,“ uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Když strážník kontroloval, zda devětatřicetiletý cizinec není ozbrojený, našel u něj tubu s marihuanou a v pouzdře na kontaktní čočky bílou krystalickou látku.

„Muž zjevně pod vlivem drog strážníkům řekl, že byl na nějaké párty, kde si něco vzal. Škodu, kterou hotelu cizinec způsobil, nebylo možné na místě vyčíslit, proto hlídka přivolala státní policii a záchranku,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky cizinec, hotel, strážník, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zfetovaný cizinec přišel​​​​​​​ do hotelu, kde nebydlel. Bouchal hlavou do skla a útočil na strážníka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.