Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Žena z Prahy zmizela i s malým synem. Hledá je policie, hasiči i horská služba

, aktualizováno 31. prosince 2022, 20:18

Policistém, hasiči i horská služba pátrají po čtyřicetileté ženě a jejím tříletém synovi, kteří bydlí v okrese Praha- Západ. Odjeli do Pece pod Sněžkou a už čtyři dny se nikomu neozvali. Dnešní akce byla zatím neúspěšná, pokračovat se bude zase v neděli.

Hledat ženu a jejího syna začali policisté na základě oznámení jejího partnera a otce dítěte. Ten vše nahlásil včera odpoledne na policejní stanici v Libčicích nad Vltavou v okrese Praha-Západ.

Matka s chlapcem odjeli do Pece pod Sněžkou, 25. prosince se ubytovali v penzionu U Sochorů a naposledy je viděli o dva dny později. Pobyt měla Kovářová ukončit 30. prosince, majitelka hotelu ji ale nemohla kontaktovat.

Její pokoj byl podle policie zamčený, auto stojí před penzionem.

„Policisté celou noc zjišťovali okolnosti jejich zmizení, zda nejsou hospitalizovaní v nemocnici, nejsou v jiném ubytovacím zařízení,  nebo někde v okolí, ale bohužel je zatím nenašli,“ uvedla na webu policejní mluvčí Iva Kormošová. Taxikáři i řidiči autobusů potvrdili, že dvojici nikam nevezli.

Pokud někdo ženu nebo jejího syna uvidí, může volat na linku 158 nebo přijít na policejní služebnu.

Od občanů přijímáme telefonáty s různými informacemi, které okamžitě prověřujeme. Bohužel ani jeden z nich nevedl k dohledání pohřešovaných," sdělili policisté dnes odpoledne na Facebooku.

Žena má hnědé rovné vlasy, šedé oči, je hubené postavy. Její syn má blond vlasy a kulatý obličej.

Po dvojici pátrá šedesát policistů, hasičů a dvacet členů horské služby. Mezi nimi jsou i členové týmu Stopa z královehradeckého kraje, který se specializuje na pátrání po lidech. V terénu je i desítka psů, včetně fenky Yetti s psovodem Pavlem, strážníkem pražské městské policie.

„Kvůli nevhodným letovým podmínkám nemohl být však nasazen vrtulník. Hlídky se pohybují v horském terénu na čtyřkolkách, šestikolkách i lyžích," uvedli policisté na svém Facebooku.

V osm večer pak Městská policie hlavního města na svém Facebooku informoval, že dnešní pátrací akce nedopadla úspěšně. Pokračovat týmy budu zase zítra.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, pohřešovaná, Praha-Západ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena z Prahy zmizela i s malým synem. Hledá je policie, hasiči i horská služba  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.