Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

VIDEO: Muž se zastal v pražském metru ženy, útočník ho hrubě napadl

Zastal se napadané ženy a sám se stal obětí. Policisté hledají muže, který se v srpnu loňského roku odvážně postavil útočníkovi, jež verbálně napadal ženu. Svůj hněv pak obrátil na zastánce a hrubě ho fyzicky napadl. Celou událost naštěstí zachytily kamery a útočník - recidivista už skončil v rukou policistů. Ti nyní hledají i napadeného, aby poskytl k případu důležité svědectví.

Incident se stal v polovině srpna minulého roku ve stanici metra Vysočanská v Praze 9. Muž v zeleném triku (na kamerových záběrech) se dostal do konfliktu s útočníkem nedlouho před půlnocí. Zastal se totiž ženy, kterou agresor verbálně napadal.

Útočníkovi se však cizí vměšování nelíbilo a otočil svou zlost k novému objektu. Kopem muže srazil na eskalátor a poté na něj opakovaně dorážel útoky pěstí i dalšími kopanci. V dalším napadání mu přitom bránili přihlížející účastníci bitky. 

Díky kamerovým záběrům policisté útočníka nakonec dopadli. A nešlo o žádného nováčka. Podle informací policistů má muž na svědomí už několik podobných útoků. 

Nyní policisté pátrají po napadeném. „K dané věci bychom ocenili také svědectví poškozeného. Touto cestou se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud máte informace, které by vedly k jeho ztotožnění nebo k místu jeho pohybu, kontaktujte linku tísňového volání 158. Tímto žádáme i samotného poškozeného, aby se ozval na linku tísňového volání," vyzval policejní mluvčí Jan Rybanský.

Útočník je nyní vyšetřován pro podezření z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. V případě, že bude odsouzen, hrozí mu několikaletý trest odnětí svobody.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky napadení, metro, Vysočanská, pátrání, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž se zastal v pražském metru ženy, útočník ho hrubě napadl  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.