Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Mladíci brutálně napadli řidiče autobusu. Ten skončil v nemocnici

Policisté zadrželi dva mladíky, kteří napadli pětašedesátiletého řidiče autobusu. Poškozeného opakovaně udeřili pěstmi. Otřesený muž skončil v nemocnici s těžkým zraněním. Pokud budou útočníci odsouzeni, hrozí jim tři až deset let za mřížemi.

Útočníci se pokusili utéct

Policisté přijali v odpoledních hodinách hovor na tísňové lince o napadení řidiče na autobusové zastávce T. G. Masaryka v Příbrami. Před příjezdem policejní hlídky se pachatelům podařilo utéct. Díky dobré výpovědi svědků je však policie zanedlouho našla a zadržela.

Vážně zraněného muže mezitím ošetřila záchranná služba, která ho následně převezla do nemocnice kvůli vážnostem jeho zranění.

Brutální útok

Celý konflikt začal potom, co poškozený uslyšel ránu kamenem do zadní části vozu. Muž se mladíků pouze zeptal, co to má znamenat. Ti ho ale okamžitě brutálně napadli pěstmi. Napadený se nestačil bránit, a tak brzy ztratil rovnováhu a upadl na zem.

„Oběma mladíkům, kterým je teprve osmnáct a jednadvacet let a kteří se nezdráhali velmi brutálně napadnout pětašedesátiletého muže, již kriminalisté sdělili obvinění ze zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu,“ uvedla mluvčí policie pro Středočeský kraj Vlasta Suchánková v tiskové zprávě.

Kriminalisté podali podnět k návrhu na vzetí obou obviněných do vazby. Ten soud akceptoval pouze u staršího z mladíků. Proti mladšímu z nich je zatím trestní stíhání vedeno na svobodě. V případě odsouzení jim hrozí tři až deset let za mřížemi.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky napadení, nemocnice, krimi, Příbram, Tomáš Garrigue Masaryk, řidič autobusu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladíci brutálně napadli řidiče autobusu. Ten skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.