Počasí dnes25 °C, zítra27 °C
Pondělí 24. června 2024  |  Svátek má Jan
Bez reklam

VIDEO: Muž se chtěl zabít, podřezal si žíly na krku. Pak vyhrožoval skokem z okna

Policisté a záchranáři přijeli na pomoc muži, který chtěl spáchat sebevraždu v domě na ulici Vinohradská. Nejdřív se pořezal na rukou, pak vyhrožoval, že skočí z okna. Při ošetřování nespolupracoval, snažil si strhnout obvazy. Nakonec se ho podařilo převézt do nemocnice.

K muži volala policii nájemnice domu v pondělí 13.května před polednem. Kontaktoval ji jeho příbuzný s tím, že si zoufalý jednatřicetiletý muž podřezal žíly a chce skočit z okna. 

„Policisté okamžitě vyrazili na uvedenou adresu a za dveřmi bytu,  které jim ukázala nájemnice domu, nalezli poškozeného celého od krve s bodnořeznými ranami na krku a s nožem v ruce,“ popsal zásah policejní mluvčí Jan Rybanský.

Ztratil hodně krve a začal kolabovat, policisté mu proto při čekání na záchranáře poskytli první pomoc. Přiložili mu na rány obvazy a snažili se ho udržet při vědomí. 

„Ten však záchranu svého života nekvitoval a vše komplikoval tím, že s policisty nespolupracoval a obvazy se snažil z ran strhnout.  Způsob ošetření konzultovali policisté se záchranáři prostřednictvím linky 155, a to až do příjezdu jejich mobilních kolegů. Ti si následně zraněného muže převzali do své péče a v první pomoci pokračovali společnými silami,“ doplnil Rybanský. 

Muž skončil v nemocnici a už není v ohrožení života.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, sebevražda, záchranáři, pomoc, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž se chtěl zabít, podřezal si žíly na krku. Pak vyhrožoval skokem z okna  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.