Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muži nenalili dalšího panáka, skočil proto z vyšehradských hradeb

Nepřímou masáž srdce si procvičili pražští policisté při záchraně života muže, který spadl z hradeb Vyšehradu. Opíjel se v nedaleké restauraci a když mu už nechtěli dál nalévat, odešel a skočil. Našli ho v bezvědomí, k tomu nedýchal. Po resuscitaci ho záchranáři převezli do nemocnice.

Muže, který se zřítil z vyšehradských hradeb, nahlásili na linku 158 v pátek 15. března kolem šesté večer. Na místo do ulice V Pevnosti hned vyjely hlídky. 

„Jako první na místo dorazili policisté pohotovostní motorizovaní jednotky, kteří pod hradbami nalezli nehybné mužské tělo,“ uvedl na webu policejní mluvčí Jan Rybanský.

Zraněný byl v bezvědomí, nedýchal a neregoval na podněty Policisté hned zčali s nepřímou masáží srdce a prováděli ji až do příjezdu záchranářů. Ti si ho pak převzali a později ve stabilizovaném, ale vážném stavu odvezli do nemocnice.

Vyšetřováním pak policisté zjistili, že muž předtím seděl v nedaleké restauraci a popíjel alkohol. Když mu dalšího panáka odmítli nalít, odešel k hradbám. Tam vylezl na naskládané palety a z asi dvanácti metrů skočil dolů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pád, zranění, Vyšehrad, policie, záchranáři, zranění, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muži nenalili dalšího panáka, skočil proto z vyšehradských hradeb  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.