Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladík se chtěl zabít skokem ze skály, zraněného ho našli strážníci

Sebevraždu skokem ze skály chtěl v Prokopském údolí spáchat jednadvacetiletý muž. Při pádu se zranil a jeho volání o pomoc slyšel kolemjdoucí. Ve svahu ho pak našli strážníci, z terénu ho vyprostili hasiči a společně předali záchranářům.

Tísňová linka městské policie přijala hovor od muže, který slyšel v Prokopském údolí volání o pomoc. Byla ale tma a v zalesněném svahu za potokem dobře neviděl. Na místo to hlídka stihla za osm minut a v horní části pod skalami pak našla zraněného zakrváceného muže. 

„Strážníci na místo přivolali záchrannou službu a monitorovali životní funkce zraněného. Ten jim přiznal, že se chtěl zabít skokem ze skály,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Na pomoc přijeli i hasiči, ti z nepřístupného terénu jednadvacetiletého mladíka vyprostili. Pak spojili síly se strážníky a přenesli ho k sanitce. Záchranáři provedli akutní vyšetření a pak ho odvezlu do nemocnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, záchranáři, hasiči, sebevražda, Prokopské údolí

Mladík se chtěl zabít skokem ze skály, zraněného ho našli strážníci  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.