Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Aqualandu Moravia to rozjede Kapitán Demo, nejvýhodnější vstupenku zájemci koupí online

PR článek

Aqualand Moravia pomalu kráčí ke konci své letošní letní sezóny. A tak v sobotu 27. srpna plánuje pořádnou show – mezi tobogány a bazény vystoupí oblíbený hudebník Kapitán Demo. Aquapark otevírá v 9:00 hodin, show startuje ve dvě hodiny odpoledne. Plnou celodenní vstupenku lze koupit za 899 korun online, zlevněná verze pak vyjde na 549 korun.

Show Kapitána Dema si v sobotu mohou užít návštěvníci Aqualandu Moravia. Ten tam vystoupí hned u venkovního velkého bazénu Riviéra. Tak trošku netradiční koncert si lze vychutnat přímo z vody, kde je i vodní bar nebo třeba z lehátka. Tancovat lze ve vodě, ale i přímo na souši před postavenou stagí. 

Letní prázdniny se blíží pomalu ke konci, takže jsme chtěli, aby si děti poslední dny volna užili. A to nejen koupáním a na tobogánech, ale také s pořádnou show. Tu předvede Kapitán Demo, a to od 14:00 hodin. Vstupenky zůstávají ve stejném režimu jako po celé léto. Nejvýhodnější je nákup na našem e-shopu, a to tři dny předem. Cena za dospělého návštěvníka pak je 899 korun, za děti je to 549 korun. K oběma variantám je navíc zdarma dárek v podobě návštěvy nového Nafouknutého světa, který jsme postavili letos v létě,“ říká marketingový manažer Aqualandu Moravia Tomáš Svoboda.

Nový Nafouknutý svět pro aquapark vytvořila americká společnost Galaxy Inflataparks. V jeden moment se do něj vejde 115 lidí a nabízí 10 atrakcí.  Během celé letní sezóny je k dispozici kromě vnitřních prostor i venkovní letní areál s novým dětským vodním hradem či tobogánem High Five. Venkovní areál mimo jiné nabízí také oblíbenou dvojici tobogánů Abyss a Boomerango. A k oblíbencům patří též vlnobití. Celý venkovní areál bude v provozu do 31. srpna. 

Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším aquaparkem v České republice. Podle aktuálního žebříčku agentury CzechTourism je nejnavštěvovanějším turistickým místem v Jihomoravském kraji. V rámci celého Česka se řadí na jedenácté místo. Během běžného provozu aquapark navštíví ročně zhruba 800 tisíc lidí, polovinu návštěvnosti tvoří rodiny s dětmi. Děti i dospělí se mohou vyřádit až na 28 vnitřních a venkovních tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou téměř 2 km. Venkovní vodní atrakce Abyss a Boomerango určené až pro 3místné rafty si mohou v letních měsících návštěvníci vyzkoušet v rámci České republiky pouze v Aqualandu Moravia, jde o unikátní atrakce v celé střední Evropě. Novinkou je také rozšířený letní areál s klidnou řekou, dětským vodním světem a atrakcí High Five, která jede i do kopce. Nejbližší tobogán tohoto typu se nachází na Kanárských ostrovech. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené celoročně otevřené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo YellowCrash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand Moravia nabízí celkem 16 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního termálního vrtu, rozsáhlou wellness zónu Forum Romanum a nově vybudovanou wellness zónu Pálava, Imperium Restaurant a Coffeeland. Součástí je také pár kroků vzdálený hotel Aqualand Inn. V roce 2022 Aqualand Moravia zprovoznil také Nafouknutý svět s 10 atrakcemi.

Ohodnoť článek

Štítky Aqualand, Moravia, Show, Zábava, Aqualand Moravia, vstupenka, Jiří Burian, bazén, léto, Česko, Tomáš Svoboda, CzechTourism, Kanárské ostrovy, střední Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Aqualandu Moravia to rozjede Kapitán Demo, nejvýhodnější vstupenku zájemci koupí online  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.