Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Třicetiletý muž spadl ze skály v Divoké Šárce. Utrpěl mnohačetná poranění

V Praze dnes odpoledne spadl muž ze skály v Divoké Šárce. Utrpěl mnohočetná poranění. Do sanitky ho museli v těžkém terénu přepravit hasiči. Vyplývá to z informací hasičů a záchranářů. Mluvčí pražské zdravotnické záchranné služby Jana Poštová řekla, že třicetiletý muž utrpěl hlavně zranění nohou.

Na místo pádu vyrazilo několik vozů hasičů, zdravotnické záchranné služby i policie. Protože se zraněný nacházel na těžko přístupném místě, k sanitce ho pomáhali dopravit specialisté hasičů na práci ve výškách.

„Naši lezci připravují transport do sanitního vozu," napsal mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Mluvčí záchranné služby před třetí hodinou potvrdila, že si zraněného převzali do péče záchranáři. Záchranáři zajistili žilní vstup, podali léky na bolest a transportovali muže do ÚVN. Při převozu do nemocnice byl muž při vědomí.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS HMP

Štítky neštěstí, zranění, Divoká Šárka, Praha, skála, zdravotnická záchranná služba, Martin Kavka, Ústřední vojenská nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třicetiletý muž spadl ze skály v Divoké Šárce. Utrpěl mnohačetná poranění  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.