Počasí dnes30 °C, zítra30 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

VIDEO: Do tunelu Blanka se zatoulalo kotě, kvůli odchytu museli omezit dopravu

Špatnou cestu si vybralo kotě, když se vydalo za dobrodružstvím do tunelu Blanka. Byla zrovna ranní špička a mohlo skončit pod koly auta. Řidiči si ale koťátka všimli a hned několik jich volalo městské policii. Strážníkům pak pomohlo i centrální řízení dopravy, provoz zpomalilo a oni tak mohli zvířátko odchytit.

Kotě si to tunelem Blanka štrádovalo po sedmé ráno v úterý 16. července. Chvíli se drželo na chodníčku, klidně ale zamířilo i mezi auta. Život mu pomohla zachránit i ranní špička, auta totiž popojížděla a zvířete si tak řidiči všimli. Vystoupit ale samozřejmě nemohli.

Několik z nich pak volalo městské policii a ta do tunelu vyslala hlídku. Kotě bylo ale na druhé straně od odstavného pruhu a strážníci se jen tak mezi auta logicky nevydali. Zavolali proto na centrální řízení dopravy a požádali, aby zmírnilo provoz. „Dobrý, tak já to trošičku přiškrtím,“ vyhověl muž v dispečinku.

Strážník pak volnou silnicí pro kočku došel a naložil ji do auta. Koťátko prohlédl veterinář a po povinné karanténě ho přes útulek nabídnou do dočasné péče.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města Prahy

Štítky městská policie, kočka, Blanka, doprava, auta, odchyt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Do tunelu Blanka se zatoulalo kotě, kvůli odchytu museli omezit dopravu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.