Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Na pražském letišti otevřel Pink Bubble Meditation Lounge. Nabízí lidem možnost odpočinku

Na pražském letišti Václava Havla se pro cestující otevřel nový prostor s názvem Pink Bubble Meditation Lounge. Jde o odpočinkovou místnost v Terminálu 1, kde mohou lidé relaxovat před odletem. Cílem Pink Bubble Meditation Lounge je představit činnost fondu a ukázat, jakým způsobem pomáhá dětem a mladým lidem, kteří bojují s onkologickým onemocněním. Slavnostního otevření se kromě šéfa letiště Jiřího Pose a zakladatelky Pink Bubble Martiny Šmukové zúčastnilo také několik patronů z řad sportovců a celebrit.

Zakladatelka Pink Bubble Martina Šmuková chválila velmi rychlou spolupráci s letištěm

Slavnostní otevření Pink Bubble Meditation Lounge proběhlo přímo v prostorách Terminálu 1 pražského letiště v pondělí dopoledne. Pásku přestřihli zakladatelka Pink Bubble Martina Šmuková, šéf letiště Jiří Pos, herec Jiří Dvořák, golfistka Jana Melichová, zpěvačka Elizabeth Kopecká, moderátorka Gabriela Partyšová nebo Miloš Pokorný, který celou akci uváděl.

„Jsem dojatá, ač jsem to od sebe nečekala. Jsme na letišti, na kterém jsem trávila poměrně dost času a je to taková zastávka na cestách do světa, ale teď jsme tu z úplně jiného důvodu,“ řekla při slavnostním otevření Pink Bubble Meditation Lounge zakladatelka nadačního fondu Martina Šmuková.

„Smekám nejen před vedením letiště, ale před celým týmem, který se podílel na realizaci toho našeho, jak tomu říkáme, pokojíčku. Spolupráce byla ze strany letiště velmi rychlá. Děkuji také svým kolegyním z nadačního fondu Pink Bubble,“ uzavřela.

Šéf pražského letiště Jiří Pos. V pozadí zakladatelka nadačního fondu Pink Bubble Martina Šmuková.
Nadační fond Pink Bubble podporuje mladé lidi, kterým zkomplikovala život rakovina. Plní jim přání, aby se v čase náročné léčby měli na co těšit a z čeho radovat. Poskytuje jednorázovou finanční pomoc v případě nečekané krize spojené s onkologickou léčbou. Několikrát do roka pořádá terapeutické a zážitkové pobyty pro pacienty, kteří už mají aktivní léčbu za sebou, a čeká je návrat do běžného života.

„Věřím, že čeští i zahraniční cestující najdou v Pink Bubble Meditation klid na zasloužený odpočinek před odletem,“ řekl šéf letiště Jiří Pos

Slavnostního přestřižení pásky se účastnil i šéf letiště Jiří Pos. „Když nás Martina oslovila, tak to nebylo o tom, jestli ano, nebo ne, ale jak. Našli jsme nevyužitý prostor a povedlo se to udělat jinak než nějakou kasičkou na peníze,“ řekl při otevření Pink Bubble Meditation Lounge předseda představenstva Letiště Praha Jiří Pos.

„Věřím, že čeští i zahraniční cestující najdou v Pink Bubble Meditation klid na zasloužený odpočinek před odletem a zároveň se dozvědí o důležité činnosti Pink Bubble,“ doplnil.

Mezi ambasadory a podporovateli, kteří se slavnostního otevření zúčastnili byl i herec Jiří Dvořák. „Chci říct, že pokojíček se vám opravdu moc povedl a doufám, že bude hodně obsazovaný a často plný. Přeji vám do vaší práce hodně sil a děkuji vám,“ řekl na adresu přítomných Jiří Dvořák.

Cestující najdou Pink Bubble Meditation Lounge v neveřejné části Terminálu 1 před odletovými gaty, kde ji mohou využít nonstop.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Letiště Praha, Ivo Spisar

Štítky Letiště Václava Havla Praha, Pink Bubble, Pink Bubble Meditation Lounge, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na pražském letišti otevřel Pink Bubble Meditation Lounge. Nabízí lidem možnost odpočinku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.