Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

VIDEO: Před Strakovkou jsou stále demonstranti požadující demisi vlády

I dnes jsou před úřadem vlády protestující lidé, kteří na místo přišli poprvé v neděli odpoledne v rámci demonstrace Česko proti bídě pořádané Jindřichem Rajchlem a jeho hnutím PRO, aby vyjádřili nesouhlas s jednáním současné vlády. Dnes kolem osmé hodiny byly na místě pouze jednotky lidí, kolem desáté hodiny to bylo zhruba patnáct demonstrantů, kteří postávali na chodníku před úřadem vlády a na chodnících v prostoru křižovatky.

Na místě zůstává několik jednotek demonstrantů

Kolem osmé hodiny ranní byly před úřadem vlády jen jednotky lidí. Noc na místě podle svých slov strávil minimálně jeden muž, který se však s naším redaktorem nechtěl bavit. Seděl na schodech s českou vlajkou a cedulemi s nápisy „Vlast tradice jinakost respekt“ a „Návrat k pravdě realitě lidí práce odpovědnosti“.

Jiný muž, který na místo přišel kolem osmé hodiny ranní, v krátkém rozhovoru pro Drbnu uvedl, proč přišel demonstrovat. „Dneska jsem tady hlavně kvůli tomu, že z České republiky se stala doslova kolonie se všemi znaky. Hlavně Německa a Evropské unie,“ řekl demonstrující muž.

„Stojíme před úřadem vlády a sbíráme podpisy pod petice“

Akce oficálně začala po deváté hodině, ale ani tehdy se počet demonstrujících příliš nezvýšil. Kolem desáté hodiny postávala na chodníku před úřadem vlády asi desítka lidí s cedulemi s nápisem „Demisi“.

Dnešní program by měl být velmi podobný tomu pondělnímu. „Dnes se bude dít to, co se dělo včera a co se bude dít i dále. Stojíme před úřadem vlády a sbíráme podpisy pod petice,“ uvedl dnes ráno místopředseda strany PRO Petr Vacek, který stojí u petičního stánku, kde lidé mohou podepisovat petici za levné energie.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ivo Spisar

Štítky demonstrace, PRO, demise, vláda, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

,,Vláda"která neplní svůj volební program,slepence ods kterou nevolilo ani 12%, neTop bez mandátu voličů,rydlrakušanovci se svou černou vlajkou mezi státními na jejich omšelé budově a piráti...citát mužíka s pseudonymem rotschild 1763:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům.. až budeme mít vaše peníze tak si volte koho chcete-odstranění hotovosti,karty které vysajeme ,euro,kryplkryptoměny...více viz Lupo Anetta Lidé se budí,i Němci kteří byli s mafií hiedlerovců použiti k tažení na východ včetně nás Mnichovskou zradou viz filmy Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Wintonovy děti,Toman, Ucho, seriál Devadesátky včetně dokumentu, písně Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie,Nájem zvedej,Pánubohu do oken,Sami, Nightwork píseň pro obyvatele města Prahy, Pokáč Sexuální násilí, ABJ virtuálky Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě

Čtvrtek, 20. dubna 2023, 04:06Odpovědět

VIDEO: Před Strakovkou jsou stále demonstranti požadující demisi vlády  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.