Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Dezinformátor Rajchl svolává do Prahy další demonstraci proti vládě

Neparlamentní strana PRO (Právo Respekt Odbornost) uspořádá v polovině září další protest proti vládě na Václavském náměstí v Praze. Heslem akce nebude „Česko proti bídě“ jako na jaře, ale „Česko proti vládě“. Předseda uskupení Jindřich Rajchl se proslavil zejména šířením nejrůznějších dezinformací souvisejících se situací vyvolanou šířením covidu. Rajchl vyzval občany nespokojené s vládou, aby na tradiční místo protestů dorazili v sobotu 16. září.

Řečníky na demonstraci budou Dufek či Hamplová

Premiéra přirovnal Rajchl ke kapitánovi potápějícího se Titanicu. Nespokojenost s vládou je podle něj masivní kvůli nevhodnému postupu kabinetu Petra Fialy (ODS) proti inflaci, kvůli daňovým změnám či úpravě důchodů. „Jsme v nejhlubší krizi ekonomické i morální od roku 1989,“ uvedl na tiskové konferenci. Kabinet podle PRO musí skončit dřív než po volbách za dva roky.

Řečníky by na zářijovém setkání měli být vedle pořadatelů mimo jiné předseda Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek, právník a někdejší zdravotnický expert Pirátů Ondřej Dostál či senátorka Jana Zwyrtek Hamplová (za Nezávislé).

Dezinformátor Tomáš Čermák jde na pět a půl roku do vězení. Trest mu soud uložil za to, že vyzýval lidi, aby i za použití násilí zabránili přijetí novely pandemického zákona. Souhrnný trest za podporu a propagaci terorismu mu dnes pravomocně...

Obvodní soud pro Prahu 1 na Ovocném trhu dnes projednával případ Jaroslava Popelky, který během březnové demonstrace na Václavském náměstí vyzýval k odstranění ukrajinské vlajky na Národním muzeu. Dopustil se tak trestného činu podněcování k...

Poslední demonstrace skončila pokusem o stržení vlajky z muzea

Tisíce lidí v centru Prahy protestovaly proti vládě na akci svolané PRO na Václavském náměstí 16. dubna. Před tím se tam sešli kritici vlády v březnu, tehdy se část demonstrantů pokusila sundat ukrajinskou vlajku z budovy Národního muzea. Policie jim ve vniknutí do muzea zabránila. Rajchl pak obvinil policisty, že březnový střet vyprovokovali.

V dubnu se po dvouhodinové akci na Václavském náměstí, na kterou dohlíželo 200 policistů a 30 příslušníků antikonfliktního týmu, demonstranti vydali na pochod ke Strakově akademii na Klárově. Někteří z nich pak před sídlem vlády přespali. Rajchl před demonstrací mluvil o tom, že by mohla přejít v blokádu vládních budov, několik dní před akcí ale řekl, že chce kolem sídla úřadu vlády vytvořit lidský řetěz.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto poskytnuto Jindřichem Rajchlem

Štítky strany, odbory, vláda, protest, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mirek Sekera

Dezinformátor ? A co je 5dementivláda? Ta je vlastně ulhana dezinformatorka cela,jak se bojuje proti ní??? Co policisté a soudci???

Úterý, 12. září 2023, 09:57Odpovědět

Zdeněk Špička

Pokud Vám vláda nic neukradla, tak patříte mezi vyvolené. Mě ukradla 1000 měsíčně a kolik mi krade díky inflaci jsem radši ani nepočítal. Inflace není přírodní jev, je to neschopnost řídících struktur €vropy.

Pondělí, 11. září 2023, 16:38Odpovědět

Eva Čumrdová

Víte kde vláda vzala na ta přidání co jsme my důchodci už dostali? Inflaci v celé Evropě způsobila naše vláda?

Pondělí, 11. září 2023, 17:11Odpovědět

Libor Burian

Všude vražedná zbrojařská válečnická zlodějská lichvářská mafie, zelenisti, migrantisti, eurohujeři, duhysti, trubci, komedianti , žvanilové, loutky, bílí koně. U nás Věrní učni kalouse, asi agenta Vatikánu který prodloužil z emeriky dovezenou stavební krizi o dva roky oproti sousedním státům aby měl na církevní tunel.

Pondělí, 11. září 2023, 21:43Odpovědět

Zdeněk Špička

Nacističtí štváči jsou stále bez trestu.

Pondělí, 11. září 2023, 16:33Odpovědět

Libor Burian

Mafie je z jednoho hnízda.

Neděle, 15. října 2023, 08:00Odpovědět

Čenda Vančura

To je blabol!

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 12:50Odpovědět

Libor Burian

Co, kdy, kde.Ten článek o demonstraci není dokonalý ale má svou informační hodnotu.

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 15:14Odpovědět

Eva Čumrdová

K čemu ta demonstrace bude? A pokud by vláda odstoupila, tak kdo bude místo ní už víte?

Pondělí, 11. září 2023, 17:13Odpovědět

Libor Burian

Generál Hynek Blaško Trampoty EU a První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky s ukázkou začerněných smluv Ursuly. K tomu nový na bezpressu.news/videa/covid-samit-v-evropskem-parlamentu-proslov-dr-davida-martina/ A Minúta pravdy Milana Uhríka.

Neděle, 17. září 2023, 07:45Odpovědět

Libor Burian

Snad pomohou čerstvé pořady na stream.cz : Šťastné pondělí, Události údistánka, Všichni tady umřeme sociolog Standa Biler.

Pondělí, 11. září 2023, 21:34Odpovědět

Miloš Jeník

Rajchlovi fandím, nebojí se...16.9 budeme na Vaclavaku

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 11:20Odpovědět

Eva Čumrdová

Co vám už tato vláda ukradla?

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 10:17Odpovědět

Libor Burian

Mafie jedná podle vzoru udat a ukřižovat Ježu a osvobodit vraha a lupiče barabase, zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem, pirátství drancování zemí, kolonie, rezervace, gulagy, koncentráky, nucené práce na uranu, oběšení vedení vlastní KSČ, měnová loupež 1:50 a dále viz píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde. Mafii je jedno jakou uniformu, hesla, ideje, prapory, hlavně být přisátí na pracující protože jiné peníze neexistují. Sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky průměrné''mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám a jestli nejste z jejich hnízda tak i vám. Dnes nová totalita zelenismus migrantismus globalismus dotace euhujerismus kovidismus duhysmus, neZiskovky, euro, konec hotovosti, bodování jako vČíně, autíčka na baterky, inflace, ceny, válčení, zbrojení, plýtvání životy, surovinami, energiemi, prací, znečišťování životního prostředí zbrojením, válčením . Lidé se musí spojit,začít uklízet od obcí, starostů které lidé znají, mluvit spolu, chodit k volbám, nevynechat žádnou příležitost řict mafii a dost ! Všechny válečnické trpaslíky, kudlanky, trubce, loutky, komedianty, žvanily, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků, pašeráků, tunelářů, odkláněčů, lichvářů, vymahačů, pasáků, vexláků neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele Země poslat do první linie a bylo by po válce. Mafie nepracuje, neválčí, jak říká Belohorcová po dvanácti letech v US jak se začalo střílet před domem, sbalili a jsou ve Španělsku. Tak jako zdrhali hiedlerovci na konci druhé světové váky, ke svým za demarkační čáru. Prostě musíte výš nad ty komedianty, bílé koně tam kde nahoře končí peníze pracujících, a kde si falešných(prací nekrytých)natisknou kolik chtějí. Loutky, lupiči, zlodeji, tuneláři, odkláněči, lichváři, vymahači, pasáci, vexláci pouze udržují peníze pracujících v oběhu, jinak by nahoru neputovaly.

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 10:53Odpovědět

Libor Burian

Situaci ,,vlády"se na stream.cz dlouho věnuje brněnský sociolog Standa Biler na Všichni tady umřeme. O důvodech dnešního stavu bahna viz moje odstavce pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde. Podepište petici Voda je život pravda o vodě. Přijďte 16.9. na Václavské náměstí a ke všem volbám říct mafii a dost, vrátit moc lidem. Zde v dalším článku s titulkem Video: Provokatér, který vyzýval...zmíněný Jaroslav Popelka má seznam breznevovskeho zasedání kde se rozhodovalo o obsazení Československa v roce 68 a kdo z členů hlasoval pro z 12 členů, Lotyš se zdržel, Rus byl proti... Holešovská výzva. Bylo v tv a je na tiktoku. Na U rádiu Martina Kociánová o nové totalitě, viru, vládních dezinformátorech, omezování svobody slova (3.2) a dále s hosty. O důvodech dnešního marasmu,,vlády"píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde. Citát mužika s pseudonymem rotschild 1863:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete... euro, kryplomēny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, zelenismus, migrantismus, globalismus, dotace, euhujerismus, kovidismus, duhysmus, neZiskovky, znečišťování životního prostředí zbrojením, válčením, plýtvání životy, surovinami, energiemi, prací na výrobu vražedného šrotu. Přijďte všichni ke všem volbám říct luchvářské mafii a dost !

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 00:04Odpovědět

Eva Čumrdová

Pane Buriane, zřejmě ani vy ani Martina Kociánová jste nezažili naši 40 letou komunistickou totalitu bez všech svobod pod taktovkou Kremlu, jinak byste věděli co to totalita byla. Nikdo nám nic ze svobody neomezuje, stále máme svobodné volby, možnost soukromého podnikání a vycestování (vystěhování) kam kdo chce.

Pondělí, 11. září 2023, 17:05Odpovědět

Libor Burian

V předchozím odstavci píšu více tak už filmy Ukřižování s Mel Gibsonem, Kladivo na čarodějnice, Wilsonov, Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1,2, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu, Lidi co znám, Vítejte vŘecku pane inspektore, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street, Okamžik záblesku, Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, žvanily, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jako soudruh dvořák čt, Ursula. Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska, Hlava22, Prof John J Mearsheimer universityChicago naYT Matěj Gottwald čtitulky, generál Hynek Blaško Trampoty EU a První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky s ukázkou začerněných smluv Ursuly, hodnocení Anděly Sara Wagenknecht, exposlanec Jan Keller, exministr Vlastimil Tlustý, exposlanec F.R.Čech, Roman Šmucler, na XTV. Na yt FTV Prima Zlato národu ukradeno zaTošovského, na svobodny-svet.cz : Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (samozřejmě naše místní), Nachtmann a Čurda z výsadku atentátníků na Haidricha a udání úkrytu výsadkářů. Kromě těchto jmenovaných které jsme my viděli mnohokrát, poslouchali vyprávění dědů(1900) a otců(1928), ty tvoří časovou a dějovou osu cesty po které jsme došli až do dnešního bahna najdete na netu každý den další články. Nepodceňujte tu mafii, jsou to hromadní vrazi kteří mají na svědomí stovky milionů obětí.

Pondělí, 11. září 2023, 20:04Odpovědět

Karel Vilímek

Děkuji panu Rajchlovi že vystoupil ze stínu lhostejnosti a upozornil voliče na vládní zlodějny.Fialova vláda okrádá občany,nepracuje pro stát.Zadlužování státu nebere konce.Lidé přestali nakupovat i potřebné zboží

Středa, 9. srpna 2023, 23:01Odpovědět

Václav Bielina

Dezinformátoři jsou Pětikolka+ČT!

Středa, 9. srpna 2023, 16:47Odpovědět

Barbora Kralovec

Pražská DRBNO, máte opravdu přiléhavé jméno. Píšete jen drby neboli nepravdy.

Středa, 9. srpna 2023, 14:38Odpovědět

Libor Burian

Ale zase to umožňuje napsat komentář který si i Ivo přečte. Co, kdy, kde tam je, a to je důležité.

Čtvrtek, 10. srpna 2023, 16:02Odpovědět

Dezinformátor Rajchl svolává do Prahy další demonstraci proti vládě  |  Politika  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.