Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Red Bull zveřejnil reklamu s formulí na Karlově mostě. Podívejte se, jak vypadá

Monopost Formule 1, který 21. dubna v brzkých ranních hodinách vzbudil obyvatele okolí Karlova mostu a v průběhu dalších hodin způsobil rozruch na dalších místech v Praze, už je zachycen v reklamě Red Bull. Reklama měla premiéru dnes dopoledne a je na ní zachycena jízda vozu Formule 1 z Prahy do Bratislavy.

Video s názvem „Czech & Slovak Road Trip: From Castle To Castle“ je v podstatě oslavou krás České republiky a Slovenska. Monopost Formule 1 v reklamě míjí ikonická místa Česka a Slovenska. V reklamě kromě dechberoucích lokací nechybí ani profesionální sportovci, hvězdy nebo legenda světa F1.

Formule v reklamě ujíždí z Pražského hradu přes Karlův most a moravské vinice až do Tater, kde se setká s akrobatickým letadlem pilotovaném Martinem Šonkou. Jen o chvíli později se zastaví na hradě v Bratislavě. Díky režisérovi Markusovi Krugovi se na tato místa teď mohou podívat diváci z celého světa.

Vedle třináctinásobného vítěze Velké ceny F1 Davida Coultharda, který podle Red Bullu do kokpitu formule usedl, a pilota a mistra světa v akrobatickém létání Martina Šonky, se na videu objeví česká biatlonová hvězda Markéta Davidová nebo Rytmus a další známé tváře českého a slovenského showbyznysu a sportovního světa.

Filmaři se dušují, že při natáčení reklamy po sobě nezanechali jedinou stopu. „I když monopost gumuje po historické dlažbě u Pražského hradu nebo víří písek v chráněném Lednicko-Valtickém areálu, filmaři za sebou nezanechali jedinou stopu. Tedy kromě nesmazatelné poklony kulturnímu dědictví České a Slovenské republiky,“ píše se na stránkách Red Bullu.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto JAN KASL/RED BULL

Štítky reklama, video, Karlův most, Red Bull, formule, Praha, Formule 1, Bratislava, Slovensko, Česko, Pražský hrad, Velká cena Formule 1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Bohatý

Miliony čehokoli či kohokoli nejsou zárukou něčeho hodnotného... světu nás představuje jako prostituující burany, co si nechají za pár korun doslova ojet největší památku nějakou podělanou formulí... : ) O českém "vkusu" by se dalo vyprávět, stačí se podívat do satelitů okolo hlavních měst nebo na vesnici. Ale to je asi každého subjektivní pohled.

Úterý, 15. června 2021, 21:02Odpovědět

Ondra Pěnička

náhodou krásná reklama od světového týmu s miliony fanoušku, krásně a vkusně nás představuje světu.

Úterý, 15. června 2021, 20:53Odpovědět

Jan Bohatý

Prostě primitivní buranství. Jako všechna videa od Red Bullu. Neúcta ke všemu. Přírodě i památkám. Všechno pojezdit, poskákat, pošlapat. Idiot na kole, idiot ve formuli, idiot na lyžích. Prostě my jedeme a basta! Praha nepotřebuje žádnou reklamu. A už vůbec ne reklamu pro burany...

Úterý, 15. června 2021, 19:58Odpovědět

Renaatka Sluníčko

ja ty formule moc nemam rada oni jsou moc richle a mohla bi se stat nehoda kdis nekdo jede richle

Úterý, 15. června 2021, 19:04Odpovědět

Red Bull zveřejnil reklamu s formulí na Karlově mostě. Podívejte se, jak vypadá  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.