Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V pražských Riegrových sadech v létě zahrají Chinaski, Anna K., Mirai nebo Ivan Mládek

Zahrádka v pražských Riegrových sadech, které jsou označovány za zelené centrum Prahy, ožije hudbou. V létě na historickém pódiu zahrají Chinaski, Anna K., Mirai, Robert Křesťan a Druhá tráva nebo Banjo Band Ivana Mládka. Organizátoři lákají kromě hudby také na nádherné prostředí, historické pódium s místy na sezení a dostatečnými rozestupy.

V létě až dva koncerty týdne

Zahrádka se znovu otevírá po dvou letech a v létě se v tomto místě uskuteční až dva koncerty během týdne. „Léto je pro mnoho lidí spojené s koncerty a festivaly, kterých se letos bohužel nedočkají. Proto jsme se rozhodli přinést sérii koncertů do krásných Riegrových sadů, které nám poskytují ideální podmínky pro koncept festivalu na pokračování," pověděl ředitel pořádající agentury BrainZone Martin Pokorný.

Kapacita koncertů zatím známa není. Podle ministra kultury Lubomíra Zaorálka se hranice toho, jestli bude smět být na jedné akci dosavadních sto, nebo více lidí, bude možná po 25. květnu posouvat. Menší počet lidí v publiku by však podle organizátorů akce nemusel být na škodu. „Atraktivní lokace i omezený počet lidí na místě může vytvořit jedinečnou koncertní atmosféru, která se už zřejmě v budoucnu nebude opakovat. Návštěvníci uvidí halové kapely, které zahrají v uvozovkách pouze pro pár lidí," vysvětlil Pokorný.

Bezpečné podmínky pro návštěvníky

Bezpečné podmínky pro návštěvníky koncertů slibují pořadatelé, kteří budou dohlížet na hygienu, bezpečnost i rozestupy mezi jednotlivými stoly a sezením. „Pořádání koncertů koordinujeme s úřady a zajistíme divákům bezpečné podmínky," uvedl šéf kultury venkovní restaurace Park Riegrovy sady David Salomon.

Jako první se na zahrádce v pražských Riegrových sadech představí v úterý 16. června kapela Chinaski. Více informací najdete na muzikavparku.cz.

Foto Chmee2 / CC BY-SA (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)

Štítky hudba, koncert, Riegrovy sady, Praha, Chinaski, léto, sad, Ivan Mládek, Anna K, Mirai, Robert Křesťan, Banjo Band, Martin Pokorný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pražských Riegrových sadech v létě zahrají Chinaski, Anna K., Mirai nebo Ivan Mládek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.