Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

TÝDEN V PRAZE: Plesy, lodě a dívčí punk

Jako každý týden vám i dnes dáváme podnět, proč se neděsit pondělků. Představujeme vám společenské a kulturní události příštího týdne.

Bad Cop / Bad Cop (last minute show) + New|OLD

Klub FAMU (Smetanovo nábřeží 2), 9. 3. 2020, 19:00

Nestihli jste oslavit Mezinárodní den žen? Zkuste to dodatečně. Americká dívčí punková kapela Bad Cop je podle pořadatelů “tím nejlepším, co světová punková scéna nabízí”. Přijďte se přesvědčit do Klubu FAMU.

Vesmírná flóra | Science Café Praha

Kampus Hybernská (Hybernská 4), 10. 3. 2020 19:00

Pamatujete si na film Marťan, kde Matt Damon zkoušel pěstovat brambory na Marsu? Aneta a Jan Lukačevičovi vám přijdou povyprávět a ukázat, jak blízko pravdě takové nápady jsou. Aneta pracuje pro Botanický ústav AV ČR a Jan vede laboratoř Mastronaut na ČZU s cílem zdokonalit pěstování rostlin mimo Zemi. Na tuto přednášku je nutné se předem registrovat, a to na mailu: tereza.humhalova(v)sciencecafe.cz

Ferenc na tahu Praha - Stand-up TOUR Daniela Ference

Dlabačov (Bělohorská 125/24), 10. 3. 2020, 20:00

Vystoupení romského komika Daniela Ference, který se svými stand-upy působí v televizním pořadu Comedy Club. S nadsázkou hovoří o svých zkušenostech příslušníka minoritního etnika v každodenním životě. Daniel Ferenc je v našem prostředí originální a jedinečnou figurou.

Extravaganza משוגע PLES Lauderových škol

Roxy Prague (Dlouhá 33), 12. 3. 2020, 18:30

Možná je trochu zvláštní zmiňovat maturitní ples, nicméně Lauderovy školy se rozhodly pojmout tuto akci velmi originálně. Tématem je “extravagantní a meshuge (šílená) móda”. Jak vyzývají pořadatelé: kanalizujte vaši extravaganci. Dress code je povinný. Vstupenky lze zakoupit pouze předem, a to v sekretariátu školy. 

Queer Ball 2020 Praha | Forever Together

Tresor Club (Vinohradská 24), 13. 3. 2020, 19:00

Oficiální, byť neformální společenská akce pro gaye, lesby, queer lidi a jejich přátele, která se v Praze pořádá už po čtvrté. K tanci i poslechu zahraje skupina Eremy. Moderovat ji budou Patricie Pagáčová (roz. Solaříková) a Jakub Kotek. Nebudou chybět soutěže, tombola a taneční vystoupení. Oficiální zahájení ake začíná v 20:30.

Den Vltavy 2020

15. 3. 2020

Vševltavský spolek vás zve na Den Vltavy, v rámci kterého se můžete zdarma účastnit plavby po Vltavě, a to hned několika druhy lodí. Můžete také zdarma navštívit Veslařský klub Slavia v rámci dne otevřených dveří nebo Muzeum Karlova mostu. Chybět nebude hudební doprovod skupiny Matylda, ukázka vorů, potapěčského vybavení a hromadné otužování pro dobrovolníky. Více informací a mapu přístavišť, kde akce probíhá, najdete na Facebooku. Akce vznikla na podnět podpory pražských vodních cest jako atrakce, která nemá sloužit jen pro zábavu turistů, ale hlavně místním.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Mighty Sounds

Štítky kultura, přehled, akce, Praha, Filmová a televizní fakulta Akademie múzických umění, Mezinárodní den žen, Matt Damon, Patricie Pagáčová, kulturní akce, punk, Marťan, Botanický ústav Akademie věd České republiky, Mars, Česká zemědělská univerzita v Praze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TÝDEN V PRAZE: Plesy, lodě a dívčí punk  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.