Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Auto v Praze srazilo chodkyni a letělo vzduchem. V letu narazilo do domu

V úterý 8. února před osmou hodinou ranní došlo v Dolnoměcholupské ulici v pražské Hostivaři ke kuriózní dopravní nehodě. Muž nezvládl řízení, srazil chodkyni, posléze s autem najel na betonový obrubník, který vozidlo vymrštil do vzduchu. Auto v letu narazilo do blízkého domu.

Policejní mluvčí uvedl, že řidič osobního auta nezvládl řízení. „Střetl se s chodkyní, posléze najel na betonový obrubník, který ho vymrštil do vzduchu a havaroval do domu,“ popsal pro Pražskou Drbnu policejní mluvčí Richard Hrdina a dodal, že dechová zkouška u řidiče byla negativní.

Na místo vyjeli kromě policistů také dvě záchranářské posádky, lékař a inspektor. „Na místě byli dva zranění, jednou z nich byla devětačtyřicetiletá chodkyně, která utrpěla úraz hlavy. Druhým zraněným byl člen posádky vozu,“ uvedla pro Pražskou Drbnu mluvčí záchranářů Jana Poštová a dodala, že oba byli při vědomí převezeni do nemocnice.

„Dopravní policisté na místě zjišťovali příčiny a okolnosti dopravní nehody a momentálně případ vyšetřují,“ doplnil mluvčí policie.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Martin Ladyr

Štítky doprava, nehoda, zranění, let, Praha, dům, Hostivař, Drbna.cz, Rusko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Auto v Praze srazilo chodkyni a letělo vzduchem. V letu narazilo do domu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.