Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Řidič, který autem srazil mladého muže a z místa ujel, se přihlásil na policii

Včera večer došlo v Ječné ulici v Praze k tragické nehodě. Řidič osobního auta tam srazil dvaadvacetiletého muže a z místa nehody ujel. Mladý muž na místě zemřel i přes intenzivní snahu záchranářů, kteří o jeho život bojovali půl hodiny. Muž, který auto v době nehody řídil, se přihlásil na policii.

K tragické nehodě došlo dnes večer v ulici Ječná v Praze. Řidič osobního auta tam srazil dvaadvacetiletého muže a z místa nehody ujel. Mladý muž na místě zemřel i přes intenzivní snahu záchranářů, kteří o jeho život bojovali půl hodiny. Řidič se...

Ještě v průběhu včerejšího večera policisté našli auto, kterým řidič ujel od tragické dopravní nehody. „Následně se na policii přišel přihlásit dvacetiletý muž, který se přiznal, že auto v době nehody řídil. Případem se zabývají kriminalisté pro podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti a neposkytnutí pomoci,“ napsali policisté na twitterový účet.

Dvacetiletý muž, který auto řídil, je nyní umístěný v policejní cele. „Kriminalisté budou dávat státnímu zástupci podnět na jeho vzetí do vazby,“ uvedla policie.

Dvaadvacetiletý muž svým zraněním na místě podlehl. „O jeho život jsme bojovali přes třicet minut. Bohužel jeho zranění byla tak vážná, že jim i přes veškerou snahu záchranářů nakonec podlehl,“ uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Ohodnoť článek

Foto Pěšky městem, K. Syrový

Štítky nehoda, doprava, tragická, Praha, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič, který autem srazil mladého muže a z místa ujel, se přihlásil na policii  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.