Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidiči si dnešní smrtelnou nehodu v Praze natáčeli na telefony. Policisté je za to hned pokutovali

Dnes dopoledne jsme vás informovali o tragické dopravní nehodě, při které v Praze zemřeli dva lidé a dva byli těžce zraněni. Policisté kromě následků této nehody řešila i další problémy, které jsou pro české řidiče zatím spíše kuriózní a pro některé z nich málo známé. Policisté totiž pokutovali řidiče, kteří si nehodu na místě fotili nebo natáčeli na telefon.

Vážnou nehodu osobního auta ve Strakonické ulici nepřežili dva lidé

Ve čtvrtek 20. května dopoledne vyjížděli pražští hasiči a záchranáři k vážné dopravní nehodě osobního auta na výjezdu z Prahy k dálnici D4 poblíž dostihového závodiště ve Velké Chuchli. Řidič ve Strakonické ulici zde vyjel mimo silnici. Podle...

K tragické dopravní nehodě došlo dnes dopoledne ve Strakonické ulici poblíž dostihového závodiště ve Velké Chuchli. Řidič osobního auta vyjel mimo silnici a na místě museli zasahovat záchranáři ve dvou sanitkách, na místo letěl i záchranářšký vrtulník.

„Je nám líto dalších zmařených lidských životů na silnici,“ uvedli policisté a jedním dechem dodali, že líto jim není řidičů, kteří si nehodu natáčeli na telefony. „Na místě jsme jim dali čtyři pokuty za 4 tisíce,“ doplnili policisté.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky nehoda, doprava, tragédie, Praha, havárie, silnice, Policie České republiky, Velká Chuchle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči si dnešní smrtelnou nehodu v Praze natáčeli na telefony. Policisté je za to hned pokutovali  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.