Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Vážnou nehodu osobního auta ve Strakonické ulici nepřežili dva lidé

Ve čtvrtek 20. května dopoledne vyjížděli pražští hasiči a záchranáři k vážné dopravní nehodě osobního auta na výjezdu z Prahy k dálnici D4 poblíž dostihového závodiště ve Velké Chuchli. Řidič ve Strakonické ulici zde vyjel mimo silnici. Podle prvotních informací byli na místě čtyři zranění lidé, z toho dva těžce. O jejich život záchranáři bojovali více než půl hodiny. Dva muži svým vážným zraněním však nakonec podlehli.

Pražští záchranáři k nehodě ve Strakonické ulici vyslali lékařský vůz, dvě sanitky a také vrtulník. O půl jedenácté dopoledne záchranáři na svém twitteru uvedli, že jsou dva zranění v kritickém stavu. „Dva zranění muži jsou v kritickém stavu, u obou dvou nyní záchranáři bojují o jejich život, oba dva resuscitují. Dvě ženy jsou při vědomí a utrpěly středně závažná poranění.“ Záchranáři na sociální síti také vyzvali řidiče, aby jim nechali průjezdnou záchranářskou uličku po celou dobu zásahu.

Pražští policisté dostali hlášení o nehodě kolem 09:50. Řidič z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo silnici a havaroval, řekl policejní mluvčí Jan Rybanský. Podle jeho slov zůstal průjezdný levý jízdní pruh. „Na místě jsou policisté z oddělení dopravních nehod, kteří budou zjišťovat okolnosti této nehody,“ dodal.

Krátce po jedenácté hodině dopoledne však záchranáří přišli se smutnou zprávou. Oba muže resuscitovali více než půl hodiny, ale vzhledem k jejich velmi vážným poraněním se je zachránit nakonec nepodařilo.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS HMP

Štítky ČR, nehoda, zranění, Praha, úmrtí, Strakonická, havárie, Velká Chuchle, Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážnou nehodu osobního auta ve Strakonické ulici nepřežili dva lidé  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.