Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Honička v centru Prahy. Opilý mladík bez řidičáku ujížděl v dodávce strážníkům

Na Václavském náměstí si hlídka pražských strážníků v pondělí odpoledne všimla dodávky, která vjela do pěší zóny, rozhodli se tedy vozidlo a řidiče zkontrolovat. Na jejich pokyn k zastavení však řidič nereagoval a pokračoval v jízdě do Vodičkovy ulice, kde začal zrychlovat. Z banální kontroly se nakonec vyklubala honička v centru Prahy.

Když řidič nezareagoval na pokyn k zastavení, vydali se strážníci okamžitě za vozidlem, které dostihli v ulici Vladislavova. „Kromě řidiče byli ve voze ještě dva muži, jeden z nich se krčil nepřipoutaný bezpečnostním pásem v prostoru za předními sedačkami,“ popsala situaci v dodávce mluvčí pražských strážníků Jiřina Ernestová.

Dvaadvacetiletý muž za volantem u sebe neměl žádný doklad a nadýchal 0,65 promile alkoholu. Strážníkům muž pověděl, že nezastavil, protože se bál a myslel si, že se mu podaří ujet. „Přivolaná hlídka dopravní policie vzhledem ke špatnému technickému stavu vozidla další jízdu zakázala. Přestupkové chování obou mužů bude řešit místně příslušný správní orgán,“ doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky dodávka, honička, kontrola, video, Praha, Václavské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Honička v centru Prahy. Opilý mladík bez řidičáku ujížděl v dodávce strážníkům  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.