Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Motorkář srazil na silnici nezletilou dívku, oba se zranili. Policie hledá svědky nehody

Kriminalisté hledají svědky, kteří viděli dopravní nehodu v ulici Konopišťská v Praze 10. Řidič motorky tam srazil nezletilou dívku na silnici, zřejmě mu vběhla přímo do cesty. Oba utrpěli zranění.

K nehodě došlo v úterá 13. srpna okolo půl osmé večer. Muž na motocyklu jel ulicí Konopišťská ve směru od ulice U Roháčových kasáren k ulici Ruská. Právě tam pak srazil nezletilou dívku.

„Dle doposud zjištěných informací došlo k tomu, že poškozená dívka vyběhla zpoza zaparkovaných vozidel přímo do směru jedoucího motocyklu, aby přeběhla na druhou stranu ulice a to mimo vyznačený přechod pro chodce. Řidič již nestihl na tuto situaci zareagovat a dívku srazil, kdy vlivem toho sám následně havaroval,“ popsala na policejním webu mluvčí Kristýna Zelinková.

Oba utrpěli zranění, motocykl pak ještě poničil dvě zaparkovaná auta. Policie zatím nemá z místa kamerové záznamy, prosí proto o pomoc veřejnost. 

„V připadě, že jste byli svědky uvedené dopravní nehody, obraťte se prosím na linku 158 nebo jakoukoliv policejní služebnu,“ uvedla Zelinková.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, nehoda, zranění, svědci, motorka, Konopišťská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář srazil na silnici nezletilou dívku, oba se zranili. Policie hledá svědky nehody  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.