Počasí dnes23 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Řidička sedla na Silvestra opilá za volant, uvízla v tunelu pro tramvaje

Jednoho panáka, dvě piva a víno si dala žena, která chvíli po půlnoci na Nový rok sedla za volant. Alkohol udělal své a řidička skončila na kolejích v tunelu pro tramvaje na Barrandově. Uvízla, nemohla jet dál a k tomu zablokovala noční linku. V dechu jí pak naměřili 1,6 promile.

Městská policie z Prahy 5 dostala hlášení o fabii v místech, kde nemá co dělat, v jednu ráno na Nový rok. „Hlídka, která se dostavila k zastávce Chaplinovo náměstí, nalezla u výjezdu z blízkého tunelu osobní automobil uvízlý na kolejích. Za vozem stála tramvaj, která nemohla pokračovat v cestě a kolem pobíhala značně rozrušená řidička vozidla,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Žena se strážníkům omlouvala, hned slíbila podstoupit test na alkohol a dobrovolně se chtěla vzdát řidičského průkazu. „Dejte mi klidně dejchnout, já si všechno normálně zaplatím, klidně přijdu o řidičák,“ plakala před hlídkou. 

V dechu jí pak naměřili 1,6 promile, přiznala, že před řízením měla jednoho panáka, dvě piva a víno. „Budete holt chvíli chodit do práce pěšky,“ konstatoval strážník. 

„Pro podezření z trestného činu si dvaadvacetiletou řidičku převzala přivolaná hlídka státní policie,“ doplnila Seifertová.


 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Praha

Štítky městská policie, hasiči, alkohol, Silvestr, auto, tramvaj, tunel

VIDEO: Řidička sedla na Silvestra opilá za volant, uvízla v tunelu pro tramvaje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.