Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Hasiči řešili únik nafty po srážce automobilu, tramvaje a posypového vozu

V sobotu odpoledne došlo v ulici Argentinská ke srážce osobního automobilu s tramvají a posypovým vozem. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, došlo ale k většímu úniku nafty z nákladního automobilu. Hasiči dalšímu úniku nafty zamezili, po páté hodině byly už všechny následky nehody odstraněné.

U nehody krátce po jedné hodině zasahovali hasiči z Holešovic, Strašnic a Dopravního podniku. Na místě provedli protipožární opatření. „Při nehodě došlo k většímu úniku nafty z nákladního automobilu, z toho důvodu byl na místo preventivně povolán zástupce Odboru životního prostředí. Dalšímu úniku nafty do kanalizace bylo zamezeno pomocí sorbentu a sorpčních hadů a na naftu byl použit vysavač na nebezpečné látky,“ uvedla ve zprávě pro novináře mluvčí pražských hasičů Kateřina Suchánská.

O odklizení nástavby posypového vozu se postaral vyprošťovací automobil z Petřin, odstraněná byla v pět hodin odpoledne. Na místo poté přijela odborná firma, která místa zásahu dočistila od uniklé nafty. V půl šesté byly všechny následky nehody odstraněny, místo po pražských hasičích převzali hasiči Dopravního podniku. Podle Suchánské okolnosti nehody šetří policie. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy

Štítky hasiči, nafta, nehoda, doprava, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči řešili únik nafty po srážce automobilu, tramvaje a posypového vozu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.