Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Politici na sociálních sítích zmiňují Kellnerovy úspěchy i pomoc při zvládání epidemie koronaviru

Na Petra Kellnera, nejbohatšího Čecha, který v sobotu zahynul při pádu vrtulníku na Aljašce, vzpomínají také čeští politici, a to zejména v souvislosti s jeho podnikatelskými úspěchy, ale také s kroky, kterými pomohl české společnosti. Upřímnou soustrast na sociálních sítích vyjádřil prezident Miloš Zeman, premiér Andrej Babiš (ANO) i vicepremiér a předseda sociálních demokratů Jan Hamáček.

Na sociální síti Twitter se prostřednictvím mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka vyjádřil ke Kellnerově úmrtí také prezident Zeman.

Jan Hamaček (ČSSD) zase připomněl pomoc Kellnerovy podnikatelské skupiny při zvládání pandemie koronaviru z loňského jara.

Na svém twitteru se k úmrtí vyjádřil také premiér Andrej Babiš (ANO). Neštěstí označil za neuvěřitelnou tragédii a projevil rodině Petra Kellnera upřímnou soustrast.

Jako na mimořádně úspěšného podnikatele vzpomíná na Kellnera také předseda občanských demokratů Petr Fiala.

Ředitel olomouckého Ústavu molekulární a translační medicíny (ÚMTM) Marián Hajdúch zase na sociálních sítích zmínil Kellnerovy investice do biomedicíny.

Ohodnoť článek

Foto PPF

Štítky ČR, USA, nehoda, finance, Zeman, strany, úmrtí, Kellner, ohlasy, FOTO, Petr Kellner, sociální síť, pandemie covidu-19, Andrej Babiš, Miloš Zeman, Jan Hamáček, ČSSD, ANO 2011, Aljaška, Jiří Ovčáček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloslav Misot

Režisér připravované hry o Kellnerovi : "díky kuponové privatizaci přišel velice podivným a vlastně neférovým způsobem k prvním penězům. Pak je úročil pomocí lichvy a tím, že se pohyboval na hraně zákonů.."

Úterý, 30. března 2021, 08:14Odpovědět

Politici na sociálních sítích zmiňují Kellnerovy úspěchy i pomoc při zvládání epidemie koronaviru  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.