Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Šestka chystá klubovou noc plnou hudby. Vyrazte na koncerty nejrůznějších žánrů a pobavte se

V sobotu 19. února se v Praze 6 poprvé uskuteční akce s názvem NOC6, která spojí šest hudebních klubů nacházejících se na území Šestky. Unikátní projekt poslouží jako propagace lokální klubové scény a mohl by pomoct přilákat další návštěvníky do zúčastněných podniků plných hudby.

Hudební nálož na Šestce

Akce NOC6, do které se zapojily kluby Klubovna, Klub 007 Strahov, Balada, Potrvá, Kaštan a Slamník, by podle pořadatelů měla poukázat na to, že Šestka není jen klidnou částí Prahy pro rodiny a seniory, ale jde také o území, kde se nachází hned několik zajímavých hudebních klubů, kam se zájemci mohou přijít pobavit a poslechnout si nejrůznější hudební žánry. 

Během sobotního večera mají zájemci možnost užít si elektronickou a rapovou hudbu v Klubovně či Klubu 007 Strahov, folkrock na Slamníku, hardcore party na Baladě, rock na scéně Kaštanu a klidnou akustickou hudbu v klubu Potrvá. Vstupné se v jednotlivých klubech bude pohybovat mezi 100 až 200 korunami a bude nepřenosné.

Akce plné jídla, masek, pití a legrace. Kde v Praze pořádně oslavit oblíbený Masopust? Inspirujte se!

V Praze se během února uskuteční mnohé masopustní akce. Kde oslavit Masopust neboli slavnostní období mezi Vánocemi a postní dobou? Jaké městské části si připravily program plný zábavy, jídla a pití? Podívejte se na výběr zajímavých akcí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto The Gangnails - Vojta Florian

Štítky kultura, koncerty, hudba, Praha 6, Praha, koncert, Strahov, Slamník (Králický Sněžník)

Šestka chystá klubovou noc plnou hudby. Vyrazte na koncerty nejrůznějších žánrů a pobavte se  |  Praha 6  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.