Počasí dnes4 °C, zítra9 °C
Sobota 23. listopadu 2024  |  Svátek má Klement
Bez reklam

VIDEO: Žena rozbila výlohu obchodu, sama na sebe zavolala strážníky

Strážníci z Prahy 4 dostali oznámení o ženě, která pod vlivem drog chtěla vykrást obchod a rozbila skleněné výplně dveří a výlohy. Svědky ale její čin neměl, žena se policii nahlásila sama.

Telefonát o výtržnostech v ulici U Plynárny dostali strážníci ve čtvrtek 3. listopadu kolem druhé hodiny ráno. Žena řekla, že si vzala drogy a rozbila výlohu obchodu. „Rozbila jsem výlohu kvůli tomu, že jsem si dala drogy. Asi absťák nebo nevím,“ řekla do telefonu žena.

Po příjezdu na místo tam třiatřicetiletá žena skutečně seděla a přiznala se, že chtěla prodejnu vykrást. „Pomocí plechového koše rozbila nejprve skleněnou výplň vstupních dveří, a když zjistila, že mají ještě kovovou mříž, rozhodla se stejným způsobem rozbít ještě výlohu,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Ženu si pak převzala státní policie.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky městská policie, drogy, výloha, obchod, výtržnictví, droga, Praha, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Žena rozbila výlohu obchodu, sama na sebe zavolala strážníky  |  Praha 4  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.