Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Stadion Viktoria Žižkov dnes hostí finále ligy amerického fotbalu

V neděli proběhne na Žižkově finále Snapbacks ligy v americkém fotbale. Tak jako loni se utkají Prague Lions a Vysočina Gladiators. Minulý rok se z vítězství radovali mimopražští, letos mají Lions příležitost k odplatě.

Czech Bowl XXIX proběhne na Žižkově

Loňské finále proběhlo o Gladiátorů doma v Jihlavě, letos se vrchol ligy vrací po pěti letech na Viktorku. Program začíná ve čtyři hodiny odpoledne a organizátor slibuje skvělou podívanou. Týmy jsou vyrovnané a do finále se oba probojovaly téměř bez problémů. Navíc se týmy v základní části setkaly jen jednou, a to bez opory týmu z Vysočiny Dundáčka.

Atmosféra jako v Americe

V pauze po vzoru amerických zápasů vystoupí roztleskávačky. Reprezentační tým cheerleaders se na začátku července účastnil Mistrovství Evropy a tak se diváci mohou těšit na kvalitní podívanou. V poločasové přestávce se navíc budou vystřelovat trika a po zápase bude následovat medailový ceremoniál a vyhlášení nejužitečnějšího hráče finále.

Lístky jsou k dispozici online

Cena za vstupenku je 200 korun a organizátor doporučuje nakupovat lístky online. Na stadionu Viktoria Žižkov bude možnost zakoupit týmový merchandising týmu Prague Lions a občerstvení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ČAAS - Jakub Pláteník, Prague Lions

Štítky americký fotbal, finále, Viktoria Žižkov, Praha, FK Viktoria Žižkov, Prague Lions, Vysočina Gladiators, FC Vysočina Jihlava, FC Viktoria Plzeň, Ticketportal SK, Mistrovství Evropy ve fotbale, Amerika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stadion Viktoria Žižkov dnes hostí finále ligy amerického fotbalu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.