Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Klukům ještě stačím, mám chuť přidat další sezónu, hlásí po záchraně Bohemky jednačtyřicetiletý Jindřišek

Jednačtyřicetiletý záložník Josef Jindřišek se po záchraně s fotbalisty Bohemians 1905 v první lize tento týden rozhodne o pokračování kariéry. Chuť přidat si další sezonu podle vlastních slov má a cítí, že na ligové tempo stále stačí. Myslí si, že Pražané se v nejvyšší soutěži udrželi zaslouženě.

„Nejste první, kteří se mě na to (pokračování kariéry) dneska ptají, ptala se mě spousta fanoušků. Pořád tady ještě jsem, pořád mám tady smlouvu. Nechtěl jsem to řešit ani před měsícem nebo pár měsíců zpátky. Měl jsem v hlavě, že chci, abychom se zachránili a až se zachráníme, sednu si s panem majitelem a všechno si probereme a pobavíme se, co a jak dál," řekl Jindřišek na tiskové konferenci po odvetném domácím duelu proti Opavě v baráži o první ligu.

„Chuť tam je, cítím se dobře, ještě klukům stačím. Ještě je možná budu prohánět. Uvidíme, jak se dohodneme s panem majitelem. Určitě to chceme vyřešit co nejrychleji. Příští týden bych to chtěl uzavřít ať už tak, nebo tak," uvedl hned po zápase Jindřišek.

Klokani v neděli v Ďolíčku zvítězili nad Slezany 2:0 a v součtu s čtvrteční úvodní venkovní výhrou 1:0 na opavském hřišti se v nejvyšší soutěži udrželi. „Musím říct, že Opava je kvalitní mančaft. Oba zápasy rozhodla kvalita v zakončení. Kvalitu jsme měli lepší my, a proto jsme zaslouženě zůstali v první lize," prohlásil kapitán vršovického celku.

Záchranářské boje pro něj nebyly snadné. „Hodně jsem si bral, co by se mohlo stát, nechtěl jsem, abychom spadli do druhé ligy. Nakonec se nám povedlo zachránit. O to větší je radost, že jsme to zvládli a že tým na ligu má. Byla by to velká škoda, kdybychom spadli," konstatoval někdejší hráč Jablonce a Olomouce.

Bohemians Praha 1905 - SFC Opava 2:0 (1:0)

Branky: 17. Köstl, 68. Chramosta. Rozhodčí: Zelinka - Hájek, Caletka - Ondráš (video). ŽK: Hronek, Bartek (oba Bohemians). Diváci: 6095. První zápas: 1:0, Bohemians se udrželi v první lize.

Bohemians: Valeš - Köstl, Křapka, Vondra - Dostál, Jindřišek, Beran (70. Bartek), Květ (86. Petrák), Kovařík (78. Fulnek) - Hronek (86. Puškáč) - Chramosta (78. Vaníček). Trenér: Veselý.

Opava: Digaňa - Celba (75. Helebrand), Didiba, Žídek, Janoščín - Macháček (72. Bílek), Darmovzal - Šigut (46. Kramář), Pikul, Helešic (72. Ščudla) - Rataj (46. Kopečný). Trenér: West.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bohemians 1905

Štítky sport, fotbal, baráž, Bohemians, Opava, Jindřišek, Praha, Bohemians 1905, Josef Jindřišek, SFC Opava, SK Sigma Olomouc, FK Baumit Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Englic

Panu Jindřiškovi by neškodilo trochu soudnosti a skončit se ctí.

Úterý, 24. května 2022, 07:03Odpovědět

Klukům ještě stačím, mám chuť přidat další sezónu, hlásí po záchraně Bohemky jednačtyřicetiletý Jindřišek  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.