Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Na fotbalové derby dnes dohlédnou stovky policistů. Ti na koních i antikonfliktní tým

Stadion na Letné dnes hostí další fotbalové derby pražských S, Sparta a Slavia se potkají v zápase skupiny o titul. Kromě fanoušků vyrazí do ulic i stovky policistů, kteří budou dohlížet na průběh akce. Zápas začíná o půl šesté.

Jak policisté oznámili na svém webu, v pohotovosti budou členové pořádkové, dopravní i kriminální služby. „Také členové antikonfliktního týmu, speciální a krajské pořádkové jednotky spolu s kolegy na koních. Při přípravě bezpečnostního opatření pražská policie úzce spolupracuje nejen s pořadateli, ale i s ostatními subjekty, kterých se toto opatření dotkne,“ informoval policejní mluvčí Jan Rybanský.

Sledovat budou pohyb fanoušků obou týmu. Slávisté mají sraz o půl třetí na Staroměstské náměstí, pak se vydají pochodem na stadion Sparty na Letné a to za doprovodu police. Fanoušci Sparty se setkávají už v deset ráno přímo na Letné.

Rybanský také připomenul, že v okolí stadionu jsou omezené parkovací kapacity, návštěvníci by proto měli využít raději veřejnou dopravu.

„Před začátkem utkání a po jeho skončení se budou v okolí s velkou pravděpodobností tvořit kolony, které budou na místě usměrňovat dopravní policisté,“ dodal Rybanský.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky fotbal, policie, Sparta, Slavie, derby, liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na fotbalové derby dnes dohlédnou stovky policistů. Ti na koních i antikonfliktní tým  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.