Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na zápas Sparty s Istanbulem dohlédnou stovky policistů. Na koních i se psy

Stovky policistů z několika jednotek dnes dohlédnou na zápas Evropské ligy mezi Spartou a Galatasarayem Istanbul. Budou mezi nimi členové pořádkové, dopravní i cizinecké policie, kriminalisté, členové speciální a krajské pořádkové jednotky i policisté na koních a se psy.

Pro odvetu 2. kola Evropské ligy mezi Spartou Praha a Galatasarayem Istanbul si pražská policie připravila speciální bezpečnostní opatření. Před, během i po zápase budou chování fanoušků sledovat stovky policistů z několika jednotek. 

Pochody ke stadionu na Letné doprovodí policisté pořádkových jednotek i členové antikonfliktního týmu. Jeho brány se otevírají o půl sedmé, zápas začíná v devět večer. 

V ulicích budou i kriminalisté, členové speciální a krajské pořádkové jednotky a příslušníci oddělení služební hipologie a kynologie.

„V rámci dohledu nad silničním provozem a veřejným pořádkem bude policistům pomáhat i několik desítek strážníků Městské policie hlavního města Prahy,“ uvedl na webu policejní mluvčí Jan Rybanský

Zároveň varoval před kolonami na silnicích, které se mohou před začátkem a po skončení zápasu tvořit. Dopravu proto budou usměrňovat policisté z oddělení řízení dopravy.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, Sparta, Istanbul, zápas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na zápas Sparty s Istanbulem dohlédnou stovky policistů. Na koních i se psy  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.