Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Zápas Slavie a Ajaxu se odehraje pod dohledem stovek policistů

Na dnešní zápas Evropské ligy mezi Slavií a Ajaxem Amsterdam dohlédnou v ulicích Prahy stovky policistů. Bude tam antikonfliktní tým, pořádková, dopravní a kriminální služba, i policisté na koních. Monitorovat budou pochod fanoušků Ajaxu ze Staroměstského náměstí i dopravu v okolí stadionu.

SK Slavia Praha dnes odehraje zápas ve druhém kole Evropské ligy, na svém hřišti ve Vršovicích přivítá Ajax Amsterdam. Kromě hráčů se na utkání připravují i policisté, vedení jich do ulic pošle stovky. Budou mezi nimi členové pořádkové, dopravní i kriminální služby, antikonfliktního týmu, speciální a krajské pořádkové jednotky, i policisté na koních. 

„Policisté budou v průběhu dne monitorovat pohyb fanoušků obou celků na území metropole. Dále budou dohlížet na pochod fanoušků hostujícího celku, který vyrazí ze Staroměstského náměstí okolo 16:15 hodin do stanice metra Staroměstská, přesune se do stanice Želivského a poté až k branám stadionu,“ informovala na webu policejní mluvčí Kristýna Zelinková

Policie spolupracuje i se zahraničními kolegy a pořadateli. Ti budou všechny fanoušky před vstupem na stadion kontrolovat, doporučují proto přijít včas.

Zápas je vyprodaný, v okolí stadionu se tak bude pohybovat skoro dvacet tisíc návštěvníků. Policie varuje před nedostatkem parkovacích míst, lidé by měli raději přijet veřejnou dopravou.

„Před začátkem utkání a po jeho skončení se budou v okolí s velkou pravděpodobností tvořit kolony, které budou na místě usměrňovat dopravní policisté,“ dodala Zelinková. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky SK Slavia Praha, fotbal, Evropská liga, policie, Ajax Amsterdam

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zápas Slavie a Ajaxu se odehraje pod dohledem stovek policistů  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.