Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Skupina cizinců napadla v Praze 7 taxikáře. Policisté muže dopadli

Operátor tísňové linky 158 přijal v sobotu ráno oznámení o okradení a napadení řidiče taxi v Praze 7. Skupina cizinců si tam objednala taxi pro šest lidí, ale když vůz přijel, tak jich chtělo odjet osm. Řidič však tolik lidí odvézt nechtěl, a tak došlo mezi ním a cestujícími ke konfliktu.

V taxíku chtělo odjet osm lidí

V sobotu 10. července kolem čtvrté hodiny ráno přijal operátor tísňové linky 158 oznámení o okradení a napadení řidiče taxi v Praze 7 v ulici Dukelských hrdinů. Taxi si tam totiž objednala skupina cizinců, a to pro šest osob. Jenže když vůz přijel, chtělo v něm odjet osm cestujících. Řidič však tolik lidí odvézt nechtěl, a tak došlo ke konfliktu.

Cizinci byli opilí a měli řidiče začít napadat. Ten před nimi z vozu utekl, protože měli převahu. Když muži odešli, tak se k autu vrátil zpátky a zjistil, že mu chybí několik tisíc korun z peněženky a bunda,“ uvedl policejní tiskový mluvčí Jan Daněk.

Skupina byla ubytována v apartmánu v Praze 1

Případem se tak začali zabývat kriminalisté prvního policejní obvodu. Ti díky kamerovému systému a dalším poznatkům zjistili, že je právě tato skupina ubytována v apartmánu v Krakovské ulici v Praze 1. Vzhledem k faktu, že se jednalo o početnou skupinu fyzicky dobře disponovaných mužů, byli k jejich zadržení přizváni policisté ze speciální pořádkové jednotky a pohotovostní motorizované jednotky. Ti použili univerzální klíč, aby se do apartmánu dostali. Muže pak za použití donucovacích prostředků v bytě zadrželi.

Cizinci pak skončili na služebně kriminalistů, kteří případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a krádež. Po výsleších byli propuštěni na svobodu,“ doplnil Daněk.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, napadení, cizinci, taxi, policie, Praha, byt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skupina cizinců napadla v Praze 7 taxikáře. Policisté muže dopadli  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.