Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na střeše Kotvy probíhala noční party. Účastníkům i provozovateli hrozí třímilionová pokuta

Pražští policisté dostali v sobotu 15. května okolo jedné hodiny ráno informaci od pražských strážníků, že v horních patrech jednoho z obchodních domů na náměstí Republiky probíhá nelegální party.

Pražští policisté vzápětí dorazili na místo a zjistili, že se na střeše obchodního domu Kotva skutečně nachází asi 160 osob. „Na místě se nacházeli osoby převážně cizí národnosti. Byli zde lidé ze Severní i Jižní Ameriky, z Venezuely, ze Seychel nebo z Ekvádoru,“ uvedl pro Pražskou Drbnu mluvčí pražských policistů Jan Daněk.

Policisté všechny osoby na místě ztotožnili a spolu s provozovatelem klubu budou oznámeni na hygienu, jelikož momentální situace v Česku kvůli protikoronavirovým opatřením stále neumožňuje pořádat veřejné party. Účastníkům i provozovateli hrozí pokuta až tři miliony korun.

Všechny osoby poté z místa odešly vyjma jednoho 24letého cizince, který nedbal na výzvy policistů, a proto byl zajištěn a skončil s pouty na rukou na místním policejním oddělení,“ dodal pro Pražskou Drbnu Daněk.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com/Free-Photos

Štítky krimi, party, Kotva, policie, Jan Daněk, Náměstí Republiky, Venezuela, Jižní Amerika, Ekvádor, Seychely, Česko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na střeše Kotvy probíhala noční party. Účastníkům i provozovateli hrozí třímilionová pokuta  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.