Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

VIDEO: Muž řídil pod vlivem alkoholu a nadýchal dvě promile. Jeho spolujezdec chtěl podplatit policisty

V neděli 22. listopadu krátce po půlnoci zastavili policisté z místního oddělení Letňany v Praze 9 v Kbelské ulici vozidlo, které se jim zdálo podezřelé svou jízdou. Auto totiž jelo pomalu a kličkovalo ze strany na stranu.

Policisté zjistili, že posádku auta tvoří dva cizinci. Z auta byl také silně cítit alkohol. Policisté řidiče vyzvali k dechové zkoušce, která prokázala u řidiče více než dvě promile alkoholu.

Situaci chtěl vyřešit po svém

Ve té chvíli se rozhodl spolujezdec celou situaci vyřešit po svém. Jednomu ze zasahujících policistů nabídnul úplatek a domníval se, že policisté jeho kamaráda pod vlivem alkoholu pustí. Ti však úplatek striktně odmítli, jednánní spolujezdce zdokumentovali a oba muže převezli na policejní služebnu.

Třiadvacetiletý řidič je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu v případě odsouzení hrozí až jeden rok za mřížemi,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. „O čtyři roky starší spolujezdec je podezřelý ze spáchání trestného činu podplácení, za což mu v případě odsouzení hrozí až šestiletý pobyt za mřížemi,“ dodala Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, policie, alkohol, úplatek, Praha, Letňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž řídil pod vlivem alkoholu a nadýchal dvě promile. Jeho spolujezdec chtěl podplatit policisty  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.