Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pražští policisté vyšetřují úmrtí mladé ženy z obory Hvězda jako vraždu

Pražští kriminalisté vyšetřují úmrtí ženy, jejíž tělo bylo před necelými dvěma týdny nalezeno v pražské oboře Hvězda, jako vraždu. Včera to uvedly televize Prima a Nova, kterým to řekla pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová. Případ souvisí se sebevraždou čtyřiatřicetiletého muže, který svůj život ukončil skokem pod metro. Už dříve policie uvedla, že se věcí zabývá jako násilným trestným činem.

„V tuto chvíli mohu potvrdit, že jsme ve věci zahájili úkony trestního řízení, a to pro podezření z trestného činu vraždy,“ uvedla Kropáčková. S ohledem na vyšetřování nebude policie další informace poskytovat.

Tělo, které včera policisté nalezli v oboře Hvězda, patří pohřešované mladé ženě

Tělo, které nalezli policisté při pondělní pátrací akci v oboře Hvězda, patří pohřešované čtyřiadvacetileté ženě. Zemřela násilnou smrtí, uvedla na webu mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Kriminalisté podle ní zároveň potvrdili, že...

Tělo, které policisté v pondělí 9. listopadu našli v oboře Hvězda, patřilo pohřešované čtyřiadvacetileté ženě. Kriminalisté rovněž potvrdili, že případ úzce souvisí se sebevraždou muže, který skočil v pátek 6. listopadu pod metro.

AKTUÁLNĚ: Člověk spadl pod metro ve stanici Vltavská. Provoz na lince C byl zastaven

Kvůli pádu osoby do kolejiště ve stanici metra Vltavská byl zastaven provoz na lince C. Na místo dorazila jednotka hasičů pražského dopravního podniku.

Podle výše zmíněných televizí by v případě, že by se ukázalo, že je muž pachatelem vraždy, policie případ odložila. Kriminalisté stále zjišťují motiv činu a také to, jestli se na něm nepodílel ještě někdo další. 

Policie od pátku pátrá po mladé dívce, která zřejmě zmizela spolu se svým kamarádem

Pražští policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po čtyřiadvacetileté Nině Hustedové z pražských Stodůlek. Dívka se pohřešuje od pátečního odpoledne. Spolu s Ninou je pohřešovaný také její kamarád Jan Polyák, se kterým měla mít v pátek...

Pátrání po pohřešované dvojici policie vyhlásila v pátek 6. listopadu, kdy podle záznamů z kamer spolu muž a žena odešli z domu v pražských Stodůlkách. Ještě ten večer pak muže srazilo metro ve stanici Vltavská. Že spolu tyto případy úzce souvisejí, policie uvedla až o pár dní později.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, policie, Praha, vražda, obora Hvězda, metro, TV Nova, TV Prima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražští policisté vyšetřují úmrtí mladé ženy z obory Hvězda jako vraždu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.