Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 17. října 2024  |  Svátek má Hedvika
Bez reklam

VIDEO: Policisté pátrají po pachatelích, kteří v srpnu poškodili výstavu na Kampě

Policisté již od 10. srpna pátrají po totožnosti mladíků v souvislosti s poškozením výstavy v parku na Kampě v Praze 1. Dosud neznámý pachatel nebo pachatelé tady v brzkých ranních hodinách poškodili pět plastových výstavních bannerů. Nepoznáváte je?

Policisté z místního oddělení Malá Strana pracují na objasnění případu, který se stal již v pondělí 10. srpna v časných ranních hodinách. Dosud neznámý pachatel či pachatelé poškodili v parku Kampa kolem půl čtvrté ráno pět plastových výstavních bannerů, které byly zasazené do kovových rámů. Na bannerech, které byly součástí výstavy, vznikla škoda přesahující patnáct tisíc korun.

Díky prověřování případu byly zajištěny kamerové záběry, na kterých je vidět dvojice mladíků, jejichž totožnost se však policistům nepodařilo do těchto dnů zjistit. Proto žádají o pomoc při pátrání. Pokud máte informace, které by vedly k odhalení jejich totožnosti, kontaktujte linku 158.

Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za což hrozí až jeden rok výkonu trestu odnětí svobody,“ doplnil tiskový mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Ohodnoť článek

Štítky krimi, Kampa, policie, bannery, výstava, Praha, Malá Strana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté pátrají po pachatelích, kteří v srpnu poškodili výstavu na Kampě  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.