Počasí dnes30 °C, zítra30 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

VIDEO: Trojice na koupališti obtěžovala dívku, pak napadla muže, který se jí zastal

Agresivní partu, která řádila na koupališti v Praze 6, dopadli pražští policisté. Trojice mužů nejdřív obtěžovala dívku, pak napadla muže, který se jí zastal, a nakonec mlátila do parkovacího automatu. Mužům hrozí až tři roky ve vězení.

Výtržníci se na koupaliště vydali ve čtvrtek 18. července. O plavání ale velký zájem neměli, raději slovně obtěžovali mladou dívku. Té se ale zastal devětadvacetiletý muž, po kterém začali plivat a pak ho i napdali. 

„V bojových postojích mu nejprve dva útočníci uštědřili několik facek a ran pěstí a následně třetí útočník v růžových plavkách přistoupil k poškozenému a kombinací kopů a úderů pěstí do obličeje ho poslal k zemi. Ihned poté z koupaliště utekl a schoval se v nedalekém křoví,“ popsal na webu policejní mluvčí Richard Hrdina

Zbylí dva si rychle sbalili věci, naskočili do auta a snažili se odjet. Neměli ale zaplacené parkování a zastavila je proto závora. 

„Po několika minutách marných pokusů, kdy se mu nedařilo zaplatit, se rozhodl si vyřídit účty s automatem a to opět pěstmi. V boxerském postoji do něj začal bít pěstmi, ale ani tak ho nedonutil, aby jejich auto pustil ven. Mezitím do vozidla nastoupil i útočník v růžových plavkách, který bosý a polonahý přiběhl z vedlejší ulice. Po malé chvíli se jim pak podařilo zaplatit a rychle odjeli neznámo kam,“ dodal Hrdina. 

Napadený muž musel po útoku do nemocnice, utrpěl několik zlomenin v obličeji. 

Z kamer kriminalisté zjistili totožnost útočníků a předvolali je na služebnu. Jsou obviněni z výtržnictví a ublížení na zdraví. Protože se těchto trestných činů už dopustili dříve, mohou do vězení až na tři roky.


 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky koupaliště, policie, útok, parkování, vězení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Matoušek

Plavčík dělal rozhodčího?

Pátek, 26. července 2024, 07:49Odpovědět

VIDEO: Trojice na koupališti obtěžovala dívku, pak napadla muže, který se jí zastal  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.