Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Zloději okradli maminku před pankráckou věznicí, z kočárku jí vzali peněženku

Dvojici drzých zlodějů, kteří na ulici okradli ženu, hledají pražští policisté. Muži využili okamžiku, kdy mamince odběhl syn, a z kočárku jí vytáhli peněženku. Když se za nimi vydala, utekli. Za krádež jim hrozí až dva roky vězení.

Žena o několik tisíc korun, doklady, platební karty a další věci přišla v polovině února. Se synem šla kolem vazební věznice na Pankráci a když chlapeček přeběhl na protější chodník, nechala kočárek stát a vydala se za ním. 

„V okamžiku, když stála na protější straně silnice, procházeli kolem jejího kočárku dva muži. Jelikož maminka po celou dobu viděla na kočárek, všimla si, jak se jeden z procházejících mužů na úrovni kočárku sehnul. Posléze se u kočárku zastavil i druhý muž a následně společně odešli pomalu pryč,“ popsala na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová

Rychle se ke kočárku vrátila a zjistila, že jí chybí peněženka. Posadila do něj syna a chtěla muže dohnat. Ti si jí ale všimli a utekli. 

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu krádež, kdy mužům v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let,“ dodala Kropáčová.

Pokud někoho z dvojice lidé poznají, mohou volat na linku 158 nebo zajít na jakoukoliv služebnu.


 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, krádež, maminka, kočárek, peněženka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloději okradli maminku před pankráckou věznicí, z kočárku jí vzali peněženku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.