Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po žháři, který zapálil kontejner na Černém mostě

Policie pátrá po muži, který koncem ledna zapálil kontejner na odpadky, od kterého následně začalo hořet auto. Škoda na majetku je přes 150 tisíc korun. Neznámého muže se psem zachytily bezpečnostní kamery.

„Na kamerách je vidět, jak z popelnice nejprve vytáhne igelitový pytel, který zapálí a vrátí zpátky do kontejneru. Ten pak začne hořet a od něj plameny přeskočí na zaparkovanou dodávku, která stála vedle,“ popsal policejní mluvčí Jan Daněk.

Policie dále vyzývá kohokoli, kdo neznámého muže na záznamu poznává, ať se ozve na linku 158. Za trestný čin poškození cizí věci hrozí pachateli v případě odsouzení rok vězení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky žhář, krimi, pátrání, Policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního zmaru píšu ve vláknech diskusí,viz nyní pod článkem o demonstraci na Václavském náměstí. Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, Josef Fousek Nemám čas lhát, Pepa Nos Země je kulatá, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984, Hlava22, Akumulátor 1,2, seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Kancelář Blaník, seriál Volha včetně dokumentu, na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnou psychopati, agent Nachtmann Čurda udání úkrytu výsadkářů a vypalení obcí, na XTV načtený životopis pávka, Prima zoom Zlato národu ukradeno (za soudruha Tošovského, na drbně generál Hynek Blaško Trampoty EU a článek První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, yt Bosé stopy značky Baťa... Lidé se musí spojit, mluvit spolu, začít uklízet od obcí, starostů které lidé znají, chodit ke všem volbám všichni aktivisté, ekologové, vědci, Grety, sportovci, ženy, mladí, staří, rockeři vzpomenout na heslo Make Love not War ! Podepište petici Voda je život, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost ! Jako na Islandu kde ty šmejdy, parazity vyhrali i s jejich mafiánskou stavební krizi' kterou rozvezli po světě 2008, a jsou v desítce nejbohatších zemí.

Neděle, 24. března 2024, 01:58Odpovědět

Kriminalisté pátrají po žháři, který zapálil kontejner na Černém mostě  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.