Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž hrozil, že půjde se samopalem na Úřad vlády. Přišla si pro něj zásahovka

O tom, že policie nebere vyjádření na sociálních sítích na lehkou váhu, se přesvědčil jeden hrdina za klávesnicí z Prahy. Napsal, že se připojí k protestujícím zemědělcům, vezme svůj samopal a půjde na Úřad vlády. Než stačil výhružku splnit, přišla si pro něj zásahová jednotka.

Nevhodného příspěvku si na sociální síti všimli kriminalisté z odboru extremismu a terorismu pražské policie o víkendu. „Pisatel na ní avizoval, že až pojedou protestující se zemědělskou technikou do Prahy, přidá se se samopalem a půjde s ním na Úřad vlády České republiky,“ informovali policisté na síti X.

Policisté nelenili a pro podezřelého si přišli hned v neděli dopoledne a to rovnou se zásahovou jednotkou. Doma u něj našli nelegálně držený samopal vzor 58 v plně automatické verzi se zásobníky s ostrým střelivem.

„Muž skončil v policejní cele, je podezřelý z několika trestných činů, kdy mu v případě odsouzení hrozí až deset let vězení. Kriminalisté podali na státní zastupitelství podnět na jeho vzetí do vazby,“ doplnili policisté.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, vyhrožování, zásahová jednotka, samopal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž hrozil, že půjde se samopalem na Úřad vlády. Přišla si pro něj zásahovka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.