Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Můžu ochutnat tvoji krev? Na zvrhlého zákazníka s nožem zavolal barman strážníky

Barmani podniků v centru Prahy jsou zvyklí na ledasco, přání a chování jednoho zákazníka ale obsluhu šokovalo tolik, že raději zavolal městskou policii. Muž na barmana vytáhl nůž se slovy, že ho vzrušuje krev, vyhrožoval mu podřezáním a k tomu ho žádal, ať se sám pořeže. Řízl se pak sám a krev slízal z pultu.

Barman připravoval drinky, když k němu přišel jeden z hostů podniku v centru hlavního města a vytáhl nůž. Peníze nechtěl, prohlásil jen, že ho vzrušuje krev. K tomu ale prohlásil, že podřeže barmana i jeho kolegu.

„Na to ho požádal, ať se řízne do ruky, aby mohl ochutnat jeho krev. Protože barman odmítl, nožem se sám drobně zranil na ruce a kapky krve pak slízal z barového pultu,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Nezůstalo jen u vyhrožování, zatlačil ho do kanceláře a nůž mu přiložil na krk. Pokud mu prý nevyhoví, podřízne ho. Za chvíli ale odešel zpět ke stolu.

Je jasné, že takové jednání nenechalo barmana klidným a raději zavolal městskou policii.

„Hlídka strážníků byla na místě od převzetí oznámení během tří minut. Muže podle popisu strážníci našli sedícího u jednoho stolu. Výzvy, aby odložil nůž na zem okamžitě uposlechl a k celé události sdělil, že je značně unavený, jelikož byl darovat krevní plazmu, a poté vypil nějaký alkohol,“ uvedla Seifertová.

Také přiznal, že barmanova výpověď je pravdivá. Strážníci pak třicetiletému muži naměřili v dechu 1,89 promile a na místo zavolali státní policii.


 

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky městská policie, nůž, barman, krev, vyhrožování, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Můžu ochutnat tvoji krev? Na zvrhlého zákazníka s nožem zavolal barman strážníky  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.