Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muže zadrženého v souvislosti se znásilněním na Proseku obvinili z pěti trestných činů

Muž, kterého kriminalisté o víkendu zadrželi kvůli podezření ze znásilnění ženy na Proseku, byl dnes obviněn z pěti trestných činů. Kromě zmíněného znásilnění je to také krádež, loupež, omezování osobní svobody a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Zároveň byl podán podnět na jeho vzetí do vazby.

O postupu v případu informovala policie na síti X. „Kriminalisté s mužem zahájili trestní stíhání pro TČ znásilnění, loupež, krádež, omezování osobní svobody a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Zároveň podali státní zástupkyni podnět na jeho vzetí do vazby,“ napsali policisté.

Ke znásilnění došlo ve čtvrtek 1. února odpoledne. Žena čekala na syna před školou v Praze 9 v zaparkovaném autě. Přistoupil k ní muž, donutil ji si přesednout, odvezl ji neznámo kam a pak znásilnil. Po činu ji odvezl na Prosek, kde ji v autě nechal nahou a svázanou.

Policisté pátrají po útočníkovi, který ve čtvrtek odpoledne v Praze 9 unesl ženu a znásilnil ji. Když čekala před školou na syna, muž pod pohrůžkou násilí nasedl k ní do auta a odvezl ji na neznámé místo. Má kolem čtyřiceti let, na sobě měl šedé...

Podezřelého vypátrali kriminalisté z mravnostního oddělení třetího policejního obvodu a kriminalisté z prvního oddělení pražské policie v Mělníku, kde ho i v noci na neděli zadrželi. Jen za samotné znásilnění hrozí čtyřicetiletému muži deset let vězení.


 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, kriminalisté, obvinění, znásilnění, trestný čin, Prosek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže zadrženého v souvislosti se znásilněním na Proseku obvinili z pěti trestných činů  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.