Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policisté zasahovali na škole v Praze kvůli narušenému studentovi. Odvezli ho do psychiatrické léčebny

, aktualizováno 22. ledna 2024, 17:58

Kvůli nahlášení podezřelého studenta zasahují policisté v budově Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze 8. Muže našli a zjišťují, co se stalo. V budově proběhne pyrotechnická prohlídka.

O situaci informovala policie dvacet minut před třetí hodinou. „Pražští policisté zasahují v ulici V Holešovičkách v Praze 8, kde se dle oznámení měl nacházet student, který se choval podezřele. Policisté mají muže ve své moci a zjištují, k čemu na místě došlo,“ uvedli policisté na platformě X. Na místě jim asistovali i hasiči.

Podle informací Pražské Drbny se jednalo o Matematicko-fyzikální fakultu Univerzity Karlovy. Jak sdělil děkan fakulty Mirko Rokyta ČTK, policii zavolali kvůli zaměstnanci studentovi, který měl u sebe velkou černou tašku. Uvnitř měl ale jen knihy.

Z bezpečnostních důvodů budovu i zavazadla, které měl podezřelý u sebe, prohlédl pyrotechnik, policie chtěla vyloučit možná případná rizika. Nic nebezpečného ale nenašli. „Psychicky rozrušený muž byl převezen záchranáři do psychiatrické léčebny k dalšímu ošetření," informovali po půl páté policisté.

Kvůli zásahu byly uzavřeny ulice Argentinská a V Holešovičkách. Linka 187 v úseku Nádraží Holešovice a Parkoviště Trojský most jezdila odklonem a linka 201 byla provozována jen v úseku Bulovka až Černý Most.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, podezření, škola, zásah

Policisté zasahovali na škole v Praze kvůli narušenému studentovi. Odvezli ho do psychiatrické léčebny  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.