Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž se vloupal na benzinku. Než začal krást, uvařil si kávu

Příchod Nového roku po svém oslavoval muž ve Strašnicích. Hodinu po půlnoci se vloupal na čerpací stanici a jako první zamířil k automatu na kávu a vybral si nápoj. Potom ruce zabořil do krabic se sušenkami a až poté šel ke kase. Policisté ho překvapili přesně ve chvíli, kdy si chtěl kávu po lupu v klidu vypít.

Muž zřejmě neměl na Silvestra žádné plány a rozhodl se zabavit vloupáním. Vybral čerpací stanici na Černostelecké ulici, do dveří se ale dlouho nemohl dostat. Nejdřív vyzkoušel nůž, pak i další předměty. Když se mu to povedlo, vyrazil rovnou k automatu na kávu, vybral si a zmáčkl tlačítko.

„Volnou chvíli při přípravě kávy využil posvačením tyčinky a výběrem cigaret z regálu. Posléze přešel k pokladně, z které vybral veškerou finanční hotovost,“ popsala na policejním webu mluvčí Hana Kropáčová. K tomu si otevřel energetický nápoj a místo toho, aby rychle utekl, deset minut se v prodejně poflakoval.

Ten čas stačil k tomu, aby k benzince přijeli policisté z místního oddělení Zahradní Město. V ruce držel kelímek s kávou a už se chtěl napít, když na něj namířili zbraně a přikázali mu, ať si lehne na zem.

„Policisté po vstupu do benzínové čerpací stanice muže zadrželi pro podezření z trestného činu krádež vloupáním a převezli jej na policejní služebnu. Mimo odcizených peněz u zadrženého hlídka nalezla několik cizích dokladů totožnosti. Kde doklady vzal a zda je použil pro spáchání další trestné činnosti, nyní policisté zjišťují,“ dodala Kropáčová. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, vloupání, čerpací stanice, káva, zloděj, Strašnice

VIDEO: Muž se vloupal na benzinku. Než začal krást, uvařil si kávu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.