Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Pozvracený opilec rozbil v centru Prahy dveře, pak chtěl od strážníků svézt domů

S nadávkami a vyhrožováním u hlídky městské policie nepochodil muž, který na Staroměstském náměstí rozbil skleněné dveře hotelu. Chtěl, aby ho strážníci odvezli domů. Když se k tomu neměli, hrozil, že vykopne další výplň. V tričku od zvratků pak místo domova skončil na policejní služebně.

Hlídku v pátek 12. ledna před pátou ráno volal zaměstnanec hotelu na Staroměstském náměstí, muž pod vlivem alkoholu tam mlátil do dveří a rozbil skleněnou výplň.

Na místě strážníci našli čtyřiadvacetiletého mladíka oblečeného jen pozvraceném tričku. „Problém nějakej?,“ ptal se hlídky. Společně pak čekali na státní policii, nebylo totiž jasné, jak vysokou škodu způsobil, zda se jedná jen o přestupek nebo už trestný čin.

„Tady pánové se na mě úplně vys*ali. Pomáhat a chránit, úplně ho*no,“ stěžoval si policistům. V dechu mu pak naměřili 2,15 promile a poslali ho vyspat se domů. To se ale opilci nelíbilo. Dožadoval se, aby ho strážníci odvezli, do nedalekého metra se mu nechtělo.

„Tak já jdu omlátit jiný sklo,“ rozhodl se mladík. Když začal bouchat a kopat do skla výkladní skříně, zpaficikovali ho a nasadili mu pouta. Speciálním vozidlem Astra 150 s omyvatelným interiérem ho pak místo domova odvezli na policejní stanici.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky policie, městská policie, alkohol, dveře, výtržnictví

VIDEO: Pozvracený opilec rozbil v centru Prahy dveře, pak chtěl od strážníků svézt domů  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.