Počasí dnes23 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Číšník prodával lidem neexistující lístky na koncerty. Soud na něj vydal evropský zatykač

Kriminalisté už několik měsíců pátrají po devětadvacetiletém podvodníkovi, který na internetu obchodovat s lístky na koncerty, ty ale kupujícím nikdy po zaplacení nedodal a tímto způsobem měl podvést mnoho lidí. Soud na Erika Brože vydal evropský zatykač.

Kriminalisté po Eriku Brožovi pátrají na základě zprvu vydaného příkazu k zatčení ve věci podvodu, který vydal okresním soud v Šumperku. Následně soud vydal evropský zatýkací rozkaz.

„Hledaný Erik Brož se v minulosti živil jako číšník nebo barman v podnicích v Praze, ale i v Peci pod Sněžkou nebo Litomyšli. S rodinou v kontaktu není,“ popsala hledaného policie na svém webu.

Hledaný je asi 170 centimetrů vysoký, má hnědé oči a krátké tmavě hnědé vlasy. Bývá oholen nebo nosí strniště. Muž má výrazné tetování na předloktí obou rukou, jde o spletené rostlinné ornamenty s trny.

„Pokud hledaného někde uvidíte nebo víte, kde by se aktuálně mohl zdržovat, ozvěte se prosím policistům na linku 158,“ uzavřeli policisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, podvod, vstupenky, policie, Benešovsko

Číšník prodával lidem neexistující lístky na koncerty. Soud na něj vydal evropský zatykač  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.