Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie odvolala pátrání po ženě na Berounsku. Dnes byla nalezena bez známek života

Kriminalisté odvolali pátrání po devětačtyřicetileté Editě Horákové z Hořovic, která ve čtvrtek odjela neznámo kam v modrém pickupu Opel. Dnes ji našel náhodný kolemjdoucí v blízkosti jejího vozidla, bohužel bez známek života. Příčinu smrti odhalí nařízená pitva.

Žena dříve mluvila o ukončení života v souvislosti s finančními problémy a dluhy, se kterými se podle svých známých zřejmě potýká. Právě vzhledem k těmto informacím měla rodina ženy obavu o její život. Její partner ji naposledy viděl pondělí 11. prosince okolo páté hodiny ranní u nich doma. Ještě ten den dopoledne mu volala a popisovala, že se prochází v lesích na Berounsku.

„Paní Edita je milovnicí přírody, častokrát se procházela v lesích, a jelikož studovala geologii a tento obor se stal i jejím vášnivým koníčkem, vyhledává i mimo jiné lokality, kde se těží nerosty, které sbírá,“ popsali policisté na svém webu.

Pátrací akce se zúčastnilo několik policejních hlídek, strážníci z Žebráku, profesionální a dobrovolní hasiči, sedm psovodů se psy z Příbrami a policejní vrtulník. Nalezl ji však až dnes náhodný svědek v blízkosti jejího pickupu, bohužel bez známek života. Příčinu smrti určí až pitva, policie však na sociální síti X (dříve Twitter) uvedla, že prvotně nejde o cizí zavinění. „Děkujeme za sdílení pátrací relace,“ uvedli policisté na téže síti.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, žena, dluhy, peníze, Edita Horáková, Berounsko

Policie odvolala pátrání po ženě na Berounsku. Dnes byla nalezena bez známek života  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.