Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Tři řidiči pod vlivem, jeden z nich bez řidičáku. Pražští strážníci odhalili nebezpečné muže za volantem

Hlídky pražské městské policie ve dvou dnech přistihly tři řidiče, kteří se na silnice hlavního města vydali v rozporu se zákonem. Všichni měli v těle alkohol nebo drogy, jeden měl ještě k tomu zákaz řízení.

Prvního hříšníka si strážníci všimli v neděli 7. května po půl druhé ráno v ulici Lazarská, když projel zákazem vjezdu. „Když strážníkům řekl, že aktuálně u sebe nemá řidičák, vlastně nelhal. Byl mu totiž odebrán kvůli zákazu řízení, který platí až do roku 2024,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

K tomu mu ještě provedli trest na drogy, který byl pozitivní na amfetamin. Pro osmatřicetiletého řidiče si pak přijela státní policie a kvůli trestnému činu ho zadržela a nasadila mu pouta.

V Praze 7 pak v pondělí 8. května zaměstnal hlídku třiadvacetiletý řidič, který jim ve svém šedém autě zkřížil cestu. K tomu ještě nedal při odbočování blinkr a tak ho o půl třetí ráno zastavili. Když mu dali dýchnout, naměřili 1,5 promile.

Třetí řidič pak vjel strážníkům přímo do náručí za bílého dne. V Praze 4 jel totiž v protisměru proti hlídce. „Při řešení přestupku byl nervózní a roztěkaný, proto u něj hlídka provedla test na drogy. Ten ukázal pozitivní hodnotu u amfetaminu a metanfetaminu,“ uvedla Seifertová. Stejně jako ostatní si i jednačtyřicetiletého muže převzala státní policie.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, drogy, alkohol, řidiči, řidičský průkaz, zákaz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Tři řidiči pod vlivem, jeden z nich bez řidičáku. Pražští strážníci odhalili nebezpečné muže za volantem  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.